bltern1 Ultrasonda bebeklerimizin kilosu fazla mı görünüyor mesela 2kg görünen bir bebek 1700gr doğuyor gibi bütün bebeklerde aynı mı oluyor veya ultrasonun kiloyu az gösterme durumu varmı arada çok fark oluyor mu bilgisi olan
mlkkk bltern1 illa ki fark oluyordur ama bu cihazdan cihaza doktorun ölçümüne göre değişir ama max 200gr kadar fark vardır diye düşünüyorum
Mlk8 bltern1 500 gram arti eksi olabiliyor.son dönemlerde özellikle yeri dar oldugu icin tahmini bir rakam veriliyor
Nursel67 @bltern1 ben doktoruma sorduğumda arada 400 500 gram gibi bir sapma olabiliyor o o kadar da önemli değil demişti
Mymother bltern1 benim doktorum doğumdan iki gün önce kontrolde 3500 kilo demişti doğduğunda 3580 di yani tam söylemiş benim doktorum hiç yanılması olmamıştı
eliff26 bltern1 olabiliyor bana daha yeni 4 kg dedi doktor başka bir ultrasona yolladı sonra emin olalım dedi orası 3600 ölçtü
Serendipity bltern1 cihaz kalitesine bagli ayni gun iki farkli hastanede bile farkli olcum yapilabiliyor genel olarak 200-300 +/- oynamalar olabiliyormus
Prensesim3 Benim eltimin 4 kilo üstünde doğdu ult.da 3800 dü ama aksine benim kızlarım ilki 3200 dediler 2600 gram doğdu ikincisi 3 300 dediler 3075 gram doğdu benimkiler küçüktü cihaza göre