Kızlar merhaba, bu ay tam 1 sene doluyor istediğimiz halde bebek sahibi olamayalı. Bu ay rahim filmi çektirdiğim için umudun fazlaydı. Hiç test yapmadım fakat elimde ovülasyon testleri vardı ve bu şekilde gebeliğini öğrenen çok kişi duyduğum için bir kaç gündür yaptım (bugün hariç) fakat hep aşırı silik çizgi yani negatif çıktı. Bende yine olmadı diyip hiç gebelik testi falanda almadım ki zaten negatif görmektende bıktım artık. Bugün normalde adet günüm. Dün gece adet sancıları yüzünden resmen yatamadım sabah kalktığımda artık adet olmuşumdur dedim ama olmamışım. Bütün gün tuvalete girip girip kontrol ettim ama bir şey yok ve adet ağrısı devam ediyor hala. Sadece sabah 2 farklı sefer peçeteyle sildiğimde çok çok hafif pembelik gördüm ama normalde farketmeyeceğim sadece fazla dikkat ettiğim için farkettiğim beyaza yakın bir pembelik. Neyse demek adetim sökülüyor dedim ama bu saat oldu hala bir şey olmadığı gibi ağrılar devam ediyor. Bir de hayatımda ilk kez adet olmadığım halde gece beni uyandıracak kadar ağrılar yaşadım. Normalde adetin ilk ve 2. Günü yoğun kanama olurken yaşarım bu kadar ağrıyı. Hamile olup olmadığımı tabi ki sadece testlerle anlayabilirim ama bu anlattıklarımla benzer şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenem var mı aranızda? Yada rahim filmiyle bir alakası mı var? Test yapmak bile korkutuyor beni adet olunca değilde test yapıp negatifi görünce daha çok üzülüyorum sanki her defasında.
Biraz uzun da yazdım lütfen hakkınızı helal edin cevaplarınıza ihtiyacım var.