Princessmom Elifkylc kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti oldu. 3 haftalıkdı öğrendiğimde 😊
archmom Elifkylc gögüs ucu hassasiyeti vardı canım reglime 1.5 hafta kala . Reglime 4 gün kala da tansiyon düşmeleri baygınlıklar yasadım o zaman şüphelenip erken gebelik testi yaptım pozitifti 🥰 suan 30. Haftadayız. Darısı basınıza insallah 🙏🏻
EsilaErtugrul Elifkylc aşırı bel ağrısı olmuştu bende ama adetim gecikince dedim adetim gecikti diye belim ağrıyor sökülemiyorum ondan dedim, adetin 7. Günü gecikmesinde test yaptım bi baktım kocaman ikinci çizgi😂😂
iremibrahim Elifkylc göğüs ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma ve ağzımda hep kuruluk metal gibi tat vardı 2 gün geçti test yaptım hamıleymışım meğer şimdi 26 hafta olduk 🥰
Bhrykndmr Elifkylc Kasıklarıma kramp giriyordu, normalde hiç bir ağrım olmaz ve adetten 2 gün öncesi lekelenirdim oda olmadı dedim var birşey ilk gün test yaptım hemen pozitifti 🤗🌸
Elifkylc minikmucizemmmmmm gerçekten mi şuan bi değişik oldum adetime 7 gün var kan versem mi bilmiyorum böyle dedin ya çok heyecanlandım hayır olur inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
minikmucizemmmmmm Elifkylc amin inşallah canım test için erken ama 2 3 gün kala yap istersen hayırlısı olsun 🥰
Elifkylc Elif7221 benim çok erken oldu ama adete 12 gün varken ağrımaya başladı hafif şimdi 7 gün var baya ağrıyor südyen siz gezemiyorum
Elifkylc minikmucizemmmmmm annem de geçen aradı rüyasında görmüş hamileymişim annemi arayıp haber veriyormuşum
minikmucizemmmmmm Elifkylc yaa ne güzel inşallah rüyalarımız gerçek olur. Bende geçen gün gene sabah namazından sonra yatınca bir sürü civciv görmüştüm o da bebek müjdesi demekmiş dün sabahta test görmüştüm hayrolsun inşallah benim 3 gün var adetime☺️
Simgeemm Elifkylc uyku uyku uyku tek belirtimdi abartmıyorum gözümü bile açamıyor kafamı kaldıramıyordum
Simgeemm 4 gün filan basimi yastıktan kaldiramaidm surekli uyudum yemek yapmak için kalkıyordum sonra diğer odanın yolunu tutup tekrar yatıyordum surekli uyku hali uyuma isteği vardı 2 2 buçuk ay böyle devam etti sonra düzene girdi Elifkylc
Ozzzzz_ Elifkylc adet belirtilerim vardı birtek günüm geçtiğindede adet belirtilerim bi kaç gün devam etmişti 🥰