Duygus97 Elifkylc galiba Bi belirtim olmadı hatta ben genelde regl öncesi çok sinirli olurum hamile kaldığım ay da eşime baya sataşmıştım dedim ben bu kadar sinirlendiğime göre kesin bu ay da tutmadı 🙄😀 ama çok şükür şimdi hamileyim Allah isteyen herkese versin.
Mercii Elifkylc Bn yeni hamileyim göğüs hassasiyeti zaman zaman adet sancısı gibi bir agrı ve adet gecikmesi 😁
Bdf Valla bende çok yoğun göğüs ağrısı olmuştu başka hiç bir şey yoktu birde anlamsız bir şekilde içime acaba mı diye bir düşünce düştü ve bir baktım hamileyim 🙈
Elifkylc Bdf adetime 7 gün var benim 12 gün önce den göğüs ağrısı başladı şuan acayip ağrıyor 2 gündür de sabahları kalkamıyorum çok halsizim öğleye kadar yatıyorum sence olabilir mi 🥲
Bulutsevdasi Aserme. Rüyamda yemekler görüyordum. Geceleri yemek kokuları alıyordum. 1 hafta sonra çok çok çok silik bir çizgi gördüm testte. Adet gecikmesinin 4.gununde.
Elifkylc Mercii benim adete 7 gün var göğsüm çok ağrıyor belim baldırlarım senin kaç gün varken başladı kuzum belirti
Meless Elifkylc 3 haftalıkken öğrenmiştim. Göğüslerim 80 bedenken 95 beden gibi olmuştu ve uçları çok fena ağrıyordu…
Elifkylc Meless benim de şuan ağrıyor ve büyüdü şişti damarlar belli yeşil yeşil ama çok erken değil mi göğüs ağrısı 🙄
Mercii Elifkylc benim adetime yakın başladı göğüs ağrısı bende adet olucam diye düşündüm agrılarım halada var ve kazıklarında ara ara şiddetli sancı oluyor
Elif7221 Elifkylc benim de gebeliğin yeni 5 haftalık bende de göğüs ağrısı ve damarlarda yeşil renk olmuştu öğrenmeden önce
DuyguTolga Adet olacakmışım gibi ağrım vardı adet olacağım günde pembemsi lekelerim olmuştu sağlık ocağına gidip kan verdiğimde 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim 🥰🥰🥰
Elifkylc Elif7221 benim çok erken oldu ama adete 12 gün varken ağrımaya başladı hafif şimdi 7 gün var baya ağrıyor südyen siz gezemiyorum