Bulutsevdasi Kizlar birşey sormak istiyorum. 20 haftalık hamileyim. Hapsirdigim zaman yada öksürüğüm zaman azıcık altıma kaçırıyorum. Normal mi? Mesane pedi kullanmalimiyim? Sonuçta dışarı çıkıyorum misafirlige gidiyorum çok utanıyorum daha fazla kaçıcak diye
mrsbiyolog Bulutsevdasi aynı şey benimde başıma geliyor hatta wc çıktığım halde🤦🏻♀️ Ben mecbur mesane pedi aldım orkidin çünkü artık kıyafetleriminde iç çamaşırlarımında önüne geçemiyorum(28 sonu 29 başından bildiriyorum) normal mi sorusuna da normalmiş. Tam boşaltma yapamadığımız için öyle kaçıyormuş
Bulutsevdasi mrsbiyolog evet ya bende son bı haftadır yaşıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu felanda yaşadığım yok ama böyle olunca eşimden de arkadaşlarımdan da utanır hale geldim. Bebek doğmadan bebek oldu evde. O yüzden en azından yapıyorum caktirmayayim etrafıma
mrsbiyolog Bulutsevdasi yalan yok eşim elim ayağım😪 koştur koştur bana yardıma geliyor geçecek diye teselli ediyor beni😪😪 ama mesane pedi kurtarıcı. İşin garibi onu evdeyken takmim diyorum ya o zaman hop gidiyor takıyorum o zaman hiçbir şey olmuyor😂 insan sinirde olmuyor değil hani