Esradgn3558 Bilge44 ben de bunu aldım hem çok kaliteli , büyük , çok gözü var kullanışlı , renk olarak babalar da kullanabilecek renk yanında mama koymak için verdiği küçük çanta da gayet güzel 👌🙌
Bilge44 Esradgn3558 Evet termoslu çanta ekstradan çok iyi👍🏻Dediginiz gibi gelir gelmez eşime taktım bak sen de taşıyabilirsin dedim🤭 süslü püslü olsa hep bizde duracak oysaki. Iyi günlerde kullanalım inşallah 🤲🏻😍
kuselcin asyahumam bende ondan aldım trendyoldan aldım gri beşiği bebek arabası puseti takım yaptım kendi çapımda 😂 60 tl ye indirimde aldım o zaman şimdi hazırladım çantasını gayet kullanışlı ve geniş
asyahumam kuselcin ben de bebek arabasını gri aldım aslında denk geldi diyelim yoyko city aldık geçen ve o da gri güzel duruyordu o şekilde çanta ve araba uyumlu olmuş oldu 😂😍 hayırlı uğurlu olsun içlerini doldursun Rabbim inşallah 🙏
Denizzz88 sehri_hzr biz arabayı alırken travel set halinde içinde çantası da vardı inglesina marka fakat omuz çantası olduğu için belki çok rahat edemem onunla diye bide ebebekten sırt çantası sipariş ettim bakalım o daha gelmedi ama güzeldir diye düşünüyorum.
Cansu1501 Denizzz88 hayırlı olsun ne kadarsa nerden aldınız. Ben de inglesina trilogy almak istiyorum fakat fiyatı çok uçuk
Yanarbebek mom77 bende bugün e bebekten bu ürünü sepete atmistim , arastiriyordum nasil güzel mi geniş mi çantanın kumaşı nasil ?
mom77 Yanarbebek önunde 3 bıberon yerı var termal ıcıde bölmeleride gyet guzel kuması vs ben cok begendm sılınebılıyorda bebek arabasına asma yerleri var
Zeytinmascara Meliketpzlu bende bu modele bakıyorm beğeniyorum göründüğü gibi geliyor mu ve makinaya falan attınız mı yıkamak için ? bir de sırt çantası mı daha kullanışlı olur bu model mi kararsız kaldım ?
Meliketpzlu Zeytinmascara makineye atınca çantanın içindeki kartonsu malzeme biraz yumuşuyormuş galiba . Kullanan birinden duydum bende yeni sipariş verdim rengi şahane geldi tam istediğim gibi aynı modelin sırt çantasıda var onu da alacağım
Kahvelim_ faziletelffff canım mayorallari de inceledim çok araştırdım ben çok 😅😅 ben sırt çantalarından hoşlanmadım o yüzden bunu tercih ettim bavul gibi çanta taşımaya ne gerek var ki aynı şehir içinde ,sana eziyet 😀 tercih senin
Anne1521 Minnak33 çok beğendim sağlıkla iyi günlerde kullanın öncelikle içi nasıl geniş mi peki ve dış yüzeyi nasıl kumaş türü yakındanda böyle kaliteli duruyor mu?
Minnak33 Anne1521 su geçirmeyen kumaş büyüklüğü bana ideal geldi , paylaştığım linkte yorumlara bakarsanız oraya fotoğraf eklemişler sizin için daha açıklayıcı olur
Anne1521 Kahvelim_ bu çantayıda çok beğenmiştim pahalı gelmişti biraz değiyormu fiyatına içi geniş mi acaba?
Kahvelim_ Anne1521 ben indirimini yakaladım bu arada faturası içinde ve iade hakkınız var beğenmezseniz iade edebilirsiniz 🥰 ben çok sevdim çok beğendim içinde alt açma örtüsü termal biberon çantası bebek arabası askısı ve uzun kol askısı da vardı ben tavsiye ediyorum anneler 🙈🙈
Gizem_Kaba8 sehri_hzr ben bunu tercih etmeyi düşünüyorum çok kullanışlı ve fiyatıda çok iyi renk olarak gri ve lacivert var. https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-p-genbmmucnt010001
asyahumam Gizem_Kaba8 benim de çok büyük aldığım her şeyi bunun içine atıyorum hala da yer var maşallah 😂
Busbus2020 sehri_hzr bende e bebekte bi tane gördüm ön gözü açıldığında puset oluyor bebek için çok beğendim ama kullanan var mı acaba
Aloneanqel sehri_hzr canım biberondaki mamayı sıcak tutacak gözü olan bebek çantaları var onlardan tercih et. Ben 1 aylık bebeğim emziriyorum ama dışarı bir yere giderken yanıma biraz da mama yapıp alıyorum. Emziremediğim yerler olabiliyor o an. Mamayı veriyorum sıcacık duruyor hala. Ben civilden almıştım bebek çantamızı. Fiyatları uygun ordan da bakabilirsin
Mom053 demirmomm e bebekte çantalar hala indirimde mi gri sırt çantası beğenmiştim onlar mı indirimde acaba 170 TL idi en son fiyatı
Oznur2z1 sehri_hzr https://ty.gl/ra1mr3o Bende bunu aldım daha kullanmadım ama içinde de gözleri var şık duruyor
melek52 aysesahinnn Evett çok güzel ve çokta kullnışlı sırt çntadıda oluyor içide geniş Bnde bundan aldim Çok şeyi aldi 😇
Anne1521 Kahvelim_ mutlaka değerlendirecem bende indirim kovalayayım bari🙈iyi günlerde kullanalım hepimiz inşallah çok teşekkür ederim ☺️