Zyneepemree Semahasan001 ya böyle şeylere çok takılma ben 14 ay bekledim hatta 13.ayda çocuğum olmuyor diye doktora gittim ne bende ne eşimde bi sıkıntı çıkmadı 14.ayda süpriz bir şekilde hamile kaldım ki bana sorsalar o zaman hamile kalma şansım çok azdı ne yumurtlamayı takip ettim ne de düzenli ilişkiye girdim toplasan 3 4 kez anca . İlk önce düşünmemeye çalışın sonrasında emin olun Allah nasip ederse olur ☺️
Semahasan001 Zyneepemree teşekkür ederim hayırlı olsun bebegıniz Allahım saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Benim için de hayırlısı olsun inşallah
Esraaaaa2 Semahasan001 bende de pko var 2 yıldır istiyoruz bende doktor kontrolünde yapmayı düşünüyorum iki kere büyütme hapı kullandım olmadı
Semahasan001 Esraaaaa2 hayırlısı bakalım canım ben bu ay adet olunca başlarım doktora inşallah adet olmam da hamıle olduğumun haberın vermek istiyorum
kedilikadin Ben denedim ama bi sonuç alamadım kürlerden şimdi g-besin alıyorum her gün 3 tane yiyorum içeriği çok güzel doğal olduğu için de çekinmedim açıkcası denemekten inşallah yazanlar gibi faydasını görürüm bende yumurta kalitesini yükseltiyomuş