Deniz95 Merhabalar 24. Haftamdayım malesef beklendimden fazla kilo aldım. 6. Aydan sonra ayda kaç kilo alınıyor ??
SadeceNurr Deniz95 Tamamen sana bağlı. 20. Haftadan sonra kilo alımı hızlanıyor. Dikkat edersen bebek kilo alır sen almazsın. Ben 20 haftaya kadar 6 kg verdim. 20. Haftadan sonra almaya başladım.
Biresinti Deniz95 bende suan 21. Haftaya girdim ve 4 kilo almışım umarım çok almam ☹ boyumda uzun olmadığı icin cok sırıtırr 😒😕
Deniz95 SadeceNurr maşallahh birde 6 kilo vermişsinn çok iyi. Ben irademe sahip çıkamadım yedim yedikçe aldım malesef
SadeceNurr Deniz95 ben istesemde yiyemedim 26. Haftaya kadar bulantılarım devam etmişti sonra da zaten bebiş büyüdüğü için mide yanması ve hazımsızlık başlıyor doğuma kadar da o yüzden yiyemedim. 10 kg ile doğuma gittim çıktığımda 4 kg’sunu vermiştim. Doğumdan sonra lohusa teri ile kilolar gidiyor zaten eğer emzirme sürecinde yemek işi abartılmazsa.
Bloggeranne_93 Benım bıldığım kadarıyla 4,5,6 aylarda 1 er kilo 7,8,9 da 2 şer kılo normal canım. Tabi kımı cok alıyor kımı a bıraz bünye meselesi. Ama yedıklerıne dıkkat edersen cokda alacagını dusunmuyorum
Gull_94 Deniz95 kızımda 6.aydan sonra 1 veya 1.5 kg almısım gecende baktım sımsı her ay standart yıne 4 kg alıyorm 28 haftalıgız baklım nasl olacak
Smyy00 Deniz95 bende 24 civarlarında hızlı kilo aldım birkaç farklı şehir gezdim çünkü sonra baktım kilo alıyor İştahım da arttı dikkat etmeye başladım, şimdi 32 deyim ve son 1-2 haftadır doğru düzgün kilo almadım bebekte 1 hafta önde ona rağmen yani bebek büyüyor ama ben kilo almıyorum, demem o ki sadece 6 kilo alıp 4 kilo bebek doğuranlar var bundan sonra sağlıklı beslenir seniz hem kilo almazsınız fazla hem bebeğiniz büyümeye devam eder
Tkme20 Kaç kiloyla hamıle kaldığın onemlı canım ben 10 kılo aldım tam 50den 60 a çıktım 26 haftalığım kilo verılıyor 14 kiloya kadar normal kabul edılıyor
Seheraslano Deniz95 canım benim ilk 15 hafta hiç kilo almadım. Hep yiyip kustum. 15-24 hafta arası her hafta 1 kilo aldım inanılmaz bir şey acayip canım sıkılıyordu. Sonra biraz dikkat ettim 24-30 arası sadece 1 kilo aldım. Şuan 30. Haftadayım 61 den 70 e çıktım
Deniz95 Seheraslano ben 24. Haftamdayım 63.50 ile başladım 70 oldumm. Her hafta dikkat edeceğim diyorum ama edemiyorum
Seheraslano Deniz95 aynı benim gibi olmuşsun belki senin de durur bundan sonra birazcık dikkat et hazır paketli gıda çikolata tatlı falan çok yeme bakalım
Ozgeyilmaz22 Deniz95 ayda iki kg almaya başlıyorsun ama tabi herkes bir değil kan ilacına başlanırsa alıyorsun yoksa belki normal gidebilir
Ozgeyilmaz22 Deniz95 birde şahsen bende gazla kg aldım 6 aya kadar normaldi bir kg alıp ilerledim 6 dan sonra kan ilacına başladık ikişer aldım 8 aydayım 4 kg fazlam var