Dyg Güzel anneler çok şükür 40. Haftadayız sağ salim ama pazartesiye kadar bebeğim kendi isteğiyle gelmezse suni sancı verilecek ilk gebelik çok stres yapıyorum bazen böyle durum yaşayıp tecrübesini paylaşmak isteyen varmı 🤰🏻😕
HabibeGlrmr Dyg banada 40+5 e kadar bekleriz olmazsa suni sancı verirz dedi doktorm 40+3 te nişan gelmesiyle bebisimi kucağıma aldm cok sükür. Bol bol yürümenizi ve dus almanızı tavsiye ederim
Nihanozturk Dyg 39+5teyim yarın kontrolüm var banada aynı sey olcak galiba hicbir belirtim yok cnku 🤦🏻♀️
Dyg Nihanozturk evet hiç sancı da çıkmıyor dün nst ye bağlandım tık yok hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler
Naz90 Dyg Benimde yarın tam 40 hafta oluyor ama hala tık yok bana da doktorum Pazartesi’ye kadr beklerim pzartesi yatış veririm gelmezse dedı 🙁 kafam karışık beklemelimiyim napmalıyım🤔
Nurem Dyg sıkıntı yapma canım dua et hep.. 41 42 de bile doğuranlar var bakarsın bu gece birden suyun ve sancın gelir 😊
Dyg Nurem hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunda napayım artık 😕 suni sancıyla nasıl olacak merakım o 🤔