Zeynep_18 Merhabalar hanımlar size bir sorum olacak,, son zamanlarda yürüyüş yapamıyorum istesemde. Daha 10 dk olmadan karnım sertleşiyor karnıma ve kasığıma sancı giriyor. Neden olabilir acaba?
Babyyyymother Zeynep_18 bende 20 haftaligim bende sertleşme yaşıyorum önceden olmuyordu acaba bu haftalarda normal birsey mi
Dilan9280 Zeynep_18 benimde 22 haftalık 5dakika yürüdüğümde yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum uyuyamıyorum gece attık normalde yüz üstü uyuyorum Suan uyuyamıyorum alışık değilim düz uyumaya uykusuz kalıyorum 😑
demet2020 Zeynep_18 bende de aynı sorun oluyor. Hatta dün bebiş alışverişinde o kadar çok ayakta kaldım ki vajinamda inalılmaz bir ağrı var. Dinlendikçe geçiyor. Böyle ağrı ve sancı durumlarında ayaklarınızı yükseğe koyup uzanın, çok iyi geliyor.
Babyyyymother Zeynep_18 hmm anladim canim insallah kotu birsey değildir internetten arastirmiyorum bilerek çünkü neye baksam genelde kötü şeyler yaziyor
yildirimsfamily Hamileyseniz yan yatın zaten hamileliğin ilerleyen zamanlarında sırtüstü yatınca halsiz ve nefessiz kalınıyor. Yürüyünce ben göbeğime dokunmuyorum sertleştiğini nasıl anlıyorsunuz. Hissediliyormu yürüdüğüm için hareketsiz diye düşünüyorum. 32 haftalığım.yürürken başta çok oturuyordum her seferinde biraz daha fazla yürüyerek açıldım. Şuan için tek problem bebeğin idrar torbasına baskısı sonucu oluşan his. Ama ihtiyacım olmadığını bildiğim için sabrediyorm