Yenibirannee belisslinaa normalde canım istemiyor ama hamburgercinin önünden gecerken ozellikler burger king elim ayagim titriyor 😂😂😂 alana kadar gozumu kırpmıyorum iki tane yiyorum yemisken de haftada 1 kere oluyor bu kaçamak 😂
Nilsubatu Benim canım çok istedi 8 haftalık hamileyim bir kere yemiştim 2 gün önce yine çok istedim ama yemedim bebeğimi düşündüm 😞
Minik_kalplim_ Hamburger candır inanki canımın istediği herşeyi yerim 🙋🏻♀️😄ölümlü dünya ye gitsen yaa 🤷🏻♀️😂
belisslinaa Minik_kalplim_ yarın kontrolüm var ondan sonra yicem 🤣 bi insan yemek yiyeceği için mutlu olur mu ya 😅😅
Esraadem @h-demirayyy7#138175634. Ayımdan sonra ayda bir yiyorum şuan 6 nın içindeyim 3 fefa yedim 😄 her ay bir gün belirliyorum 1 ay sonrasında yiyorum napayım çok canım istiyorr 😍
Yenibirannee Nilsubatu ama hergun sut yogurt ve sebze kuruyemiste yiyorum kan degerlerimde cok iyi cikti dayanamiyorum kokusu burnuma gelince 🥰🥰🌺
Nilsubatu Yenibirannee bende ceviz yiyemiyorum maalesef doktorum kasma dedi yersin ilerde bakalım 🤷🏻♀️
Yenibirannee Nilsubatu aynen mide bulantim varken bende sadece meyveyle duruyodum ama gecince zorluyorum kendimi hep 🥰🥰