Vildan19 Arkadaşlar sebze yemeği sevmediğim için hiç yiyemiyorum bundan dolayı hep aynı tür yemek yiyorum sebze sevmeyip sebzeyi su şekilde sevdim diyen var mı ya da sebze yerine şunu ye diyen 🙏🏼😟
Gizmom Vildan19 sebzeyi cok sevmeme ve gebelikten önce sürekli tüketmeme rağmen mide bulantılarım yüzünden resmen tiksindim hiç yiyesim gelmiyor
Esraadem Vildan19 bende sebzeyi çok severdim fakat çok tiksindim 5. Ayımdan sonra tatlarına bakmaya başladım biraz biraz kendimi zorlamadan ama ıspanağı asla !! Sofrada bile görünce kendimi lavaboya zor atıyorum çok tiksiniyorum . Onuda yemeye denedim ama 2 kaşıkdan sonrası hep 🤮
Mollier Ben de aynı durumdayım.gebelik öncesinde sebze ağırlıklı besleniyordum.Su an tiksindim yiyemiyorum.Bugün çorba içeyim dedim midem bulanıyor su an.patates haslaması yiyebiliyorum sadece.ve kraker Mısır patlağı vs.Ağlamak istiyorum🤢😭
Gizmom Mollier köy yufkasıda yiyebilirsiniz benim bugün aklıma geldi aldım ve baya bi yedim, ekmekte sıkıyor çünkü
bus91 Vildan19 ıspanak börek yapın mesela brokoli fırınlayıp sarımsaklı yoğurtla yıyorım ben yeşil mercimekte tüketebilirsın sebze kadar faydalı
bebisini-bekliyor Vildan19 ıspanağı başemel soslu kaşarlı fırında yapabilirsiniz yada yumurta kırıp seviyorsanız. Brokoli yi de cok az haşlayıp un yumurta baharat ile kızartabilrsinz
demet2020 Uras006 görmüş olduğunuz siyah noktacıklar göz yapımızdaki protein varlığından kaynaklı. Sağlıklı her bireyde oluyor merak etmeyin. Muhtemelen gebelikten önce de oluyordu ama gebelik dönemde daha çok takipçisi olmuşsunuzdur ☺️
Alperefet Vildan19 sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı hafif tereyağ dökünce brokoli bile yeniyor çok lezzetli oluyor hem de😂
Lokumcuk Vildan19 sebzeleri çorba yap içine mercimek at en son blender yap ve limon sıkarak içmeye çalıs corbayı. En azından vitamin alırısn. Salatalarını çeşitlendir. Domates marul havuç mor lahana kapya biber yesil biber ne bulursan
Gizmom Mollier ama lavaşların içinde koruyucu olabilir dikkat edin isterseniz koruyucu olmayanında almaya çalışın.
Mollier Gizmom inanın şu an normalde yemediğim şeyleri yiyorum mide bulantıma iyi geliyor diye☹️Aburcubur falan😭umarım su süreci bir an önce atlatırım hiç sağlıklı beslenmiyorum çünkü.9.haftamdayım😔