efruzzz belisslinaa canim bunun buyumeyle pek ilgisi olmayabilir ben 12.ayda zerre kilo almadan karnim da catlak olusmustu ki 6.haftadan sonra hergun lierac kullanmama ragmen oldu sonra ne sursem de faydasiz surekli yayildi vucuduma bence bazen vücutla ilgili hormonel etkileniyor
ilkannelikkk belisslinaa hayır çatladıktan sonra ne yapsanız da geçmez zaten ama çatlamaması için nemlendirilmesi öneriliyor. O da kesin çözüm değil tabi. Nemlendirdiği halde çatlayanlar da çok.
efruzzz belisslinaa malesef benimde oyle oldu 35.haftamdayim 11 kilo aldim toplamda 35 kilo alsam ancak bu kadar catlardi vucudum😅saglikli olsunlarda artik ne yapalim
Burculi06 belisslinaa benim hamilelik öncesinde çatlamıştı ve şimdi sürekli kaşıntı var daha beter olacak sanırım
Burculi06 belisslinaa ama bu öyle böyle bi kaşıntı değil sanki bir sürü küçük böcek beni kemiriyor dayanamıyorum dişimi sıkıyorum ama can havliyle kaşıyorum artık dedim çatlarsa çatlasın saldım kendimi😅
Asminnliaua Bu postu karnımı kaşıyarak okuyorum benimde çok kötü şekilde hem göbek hemde göğüs çatlaması oluştu aşırı derecede ve doğuma allah nasip ederse son 79 gün
SB_ belisslinaa bendede bu haftalarda oldu şimdi 29 haftalığım başkada oluşmadı şükür ki 🙏🏻 Bioil ve badem yağı kullan oluşmuş olsa bile yağdan dolayı rengi soluyor ve hafifliyor