Bebegimibeklerken22 Merhaba sevgili anneler 27 haftalık hamileyim göbek deliğimin içinden çok açık sarı bir sıvı geldiğini farkettim başına gelen var mı sebebi ne olabilir?
yelizyeliz Bebegimibeklerken22 canım enfeksiyon olabilir. Banyodan sonra mutlaka güzelce kurut nemli kaldıkça bakteri üretebilir. Benim başıma geldi geçti. Ama alışkanlık oldu her banyodan sonra kulak çubuğu ile iyice kuruluyorum
aannepandaa Bebegimibeklerken22 benimde olmuştu bir zamanlar. Yazındı ve göbek deliğim terden enfeksiyon kapmış iltihap olmuştu. Banyodan sonra iyice kurut demişti doktorum. Gebelik ilerledi karın genişledi göbek deliğinin birbirine sürtüyorsa felan enfejsiyon olmuştur. Bence korkulacak birşey değil ama doktorunuza danışın tabi.
Bebegimibeklerken22 Limonumm doktoruma ancak yarın ulaşabilecem belki başına gelen varsa yardımcı olur diye yazayım dedim
Derinin-annesi İltihap olmus olabilri ama yanıltmayayım sizi gören olsun diye yorum yapııyprum su an.Geçmiş olsun🙏🏻
Bebegimibeklerken22 yelizyeliz dün farkettim bende hafta sonu olduğu için de doktoruma maalesef ulaşamadım yarın Bi görüşücem inşallah çok önemli bişey değildir hala devam ediyor mu senin
yelizyeliz Bebegimibeklerken22 yok canım. Aktif olduğu dönem dediğim gibi kuru tuttum. Terlesem bile hemen sildim geçiyor zaten korkma