AyferMehmet07 Kızlar 34+5 im az önce sancı vurdu aşağı doğru ve vajinada bıçak saplanır gibi oluyor normalmi bu durumu yaşayan varmı
zeyzeyyyy AyferMehmet07 ben de aynı 34+5 im bi 10 dk önce bana da oldu aynısı rahatsız etti baya sanırsam yalancı sancılar 🥴
Gurcunur AyferMehmet07 bendr aynı 34+5 benim genelde yürürken birden oluyor yuruyemiyorum bıçak saplanıyor sanki böyle karnımın on taraflarına sancı giriyor
egemommm AyferMehmet07 bende 35+3 sabah bana da oldu çok tuhafıma gitti vajinada batma ağrı şeklinde zor yürüdüm sonra hemen yattım bidaha da olmadı
AyferMehmet07 Çok fena oluyor ya acile gidip gitmemekte kararsız kaldım herkestemi öyle diye merak ettim salı günü kontrolumüz var bakalm nolcak
zeyzeyyyy AyferMehmet07 ay benim de salı günü kontrolüm var ben de o günü bekliyorum kasılmalarım ağrılarım çok arttı bebekte makat gelişti bakalım noldu🥴🥺
zeyzeyyyy AyferMehmet07 hem de ne heyecan bakalım hangimiz önce doğurcaaak🤪 benim ikinci gebeliğim bir de acayip heyecanlıyım sağlıcakla gelsinler de önemli değil gerisi🤲🏻❤️
AyferMehmet07 egemommm 19 20 nisan benimde ama belli olmuyor ki bakalm ne zaman gelcek normal istiyorm ben
egemommm AyferMehmet07 benim 2 nisan💕 zorunlu sezaryen olacak tansiyon problemimden dolayı gerçi ne olacağı belli de olmaz gününden önce gelmek ister belki 🤗
Carlife512 Bende 34+4 deyim karnınızda hiç aşağı inme gibi bi durum varmı sanki karnım aşağıya inmiş gibi duruyo bide sürekli tuvaletteyım sizdede oluyomu