gulcnnsflu6363 22+3 uz kizlar hissediyorum bebegim cok asagda kasiklarimin az yukarisinda hareketli bir bebek erkek bebek acaba ondanmi cok aşağıda kizimda hic boyle değildi boyle olan varmi
Umrankrkt gulcnnsflu6363 bende ilk kizimda hep yikaridaydi bu asagida 26 hafta cinsiyetini surpriz olsun istedim son hafta sorucam sizcede erkek asagida mi olur
mavis24 gulcnnsflu6363 benimde aşırı kasıklarımda hissettim sürekli sabahlara kadar uyuyamadım o hareket ettikçe içimden çıkacak sandım en son dayanamadım gittim doktora normal büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaç verdi kullandım şimdi öyle aşagıda hissetmiyorum ama bebeğimin eşi aşagıdaymış zaten ama büyüdükçe yukarı çıkıyorlarmış inşallah çıkar
zeyse gulcnnsflu6363 benimde erkek bebegim canım benimde aşagıda nadir göbek deligime geliyor 24+5şiz bazen hareketli bazen hareketsiz ayakta uzun süre durdugumda ev işi yaparken alttan baskı yapıyor kızım hiç böyle degildi hep yukarıdaydı dogumda bile kafası kanala inmedi sezeryan oldum. Bende bazen telaşlanıyorum
gulcnnsflu6363 Umrankrkt bilmiyorumki bende kizimda hep yukaridaydi bunda gobek deligimin altinda kasiklarimin ustunde sanki cinsiyeti erkek ondan mi yoksa bir terslikmi var bilemiyorumki kizim doguma yakin inmisti asagiya 39 haftalikti daha yeni yeni iniyordu ama bu 22 hafta baya asagda
Gglhtrk Var canım benimki de yukarı nadiren çıkıyor,rahmim de aşağıdaymış konum olarak ,çok aşağıda oluyor bazen ama ,rahim ağzı ölçümünde sorun olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum.İdare edicez artık:)
Gizmolata gulcnnsflu6363 benimde erkek ama bilemedim, büyüdükçe çıkar yukarıya ya bence farklılık gösterebiliyordur.
gulcnnsflu6363 zeyse bide erkek annelerin karnini yuvarlak top gibi kac kisi gördüm öyle kizlarda farkli oluyor benimki simdiden oyle sanki karnima top koymusum gibi
kucuktosbik27 gulcnnsflu6363 daha yeni göbek deliğine ulaşıyor zaten benim kızımda hep aşağıdaydı bunda bir sakınca yok nerde rahatsa orda duruyorlar 26 . Haftaya kadar hep aşağıdaydı şimdi 29+3 üz baş alşağıda gene aşağıyada vuruyor mideme doğruda vuruyo karnım sağ sol fark etmiyo istediği yerde takılıyo ☺️ tedirgin olacak bişe yok tek sıkıntısı rahat denilen aylar tuvalete koşturmakla geçito aşağıda olunca😅
zeyse gulcnnsflu6363 Arkadaşımınkide öyleydi canım top gibiydi benim daha cok top gibi degil 5 aylıga göre küçük karnım ama kızımdayken baya cıkmıştı top koymuşum gibiydi herkes erkek sanıyordu😄
Hatcik2000 gulcnnsflu6363 valla canım benimde böyle 20+5im bende hep aşada daha cinsiyetini görmedi doktor ama kızımda bnmde böyle değildi ve kızım çok hareketliydi ve yukardaydi doğumum bile çok zordu bnde şimdi aşada oldugu için bnde korkmuyo değilim