oykuduru21 Zuhallahlt geçen gün acile gittim rahatsızdım doktor birkaç yiyecek saydı ve şeftaliyi de saydı yiyebilirsin iyi gelir demişti sonra dedi sahi şeftali de daha çıkmadı o an anlamadım ama eve gelince eşime elli kere sitem ettim neden çıkmayan şeyi söyledi şeftali istedim diye 😂 benimde aklıma takıldı çıksa da yesek valla 🤭 bir de erik bekliyorum az kaldı inşallah ucuzlayıp gelicek tezgahlara😄
Zuhallahlt oykuduru21 ay kiyamam bende ruyamda seftali yedimm sulu sulu hep acayi canim istedi ama mevsimi değil şansımız 😟😟
Zuhallahlt Rumeysagnc Gamiiiii Anne18 11 haftalığız daha kucuguz ama hemen göbeğim ciksin istiyorum ilk hamileliğim
Zuhallahlt Lokumcuk oh ne guzel bol bol yiyin😉 benimde dondurma istedi canim esime soyledim aldi dun ama midemi bulandirdi cikolataliydi bende tatli olan herseyden tiksindim
Nelmali Canım bol bol meyve çekiyor kış meyvelerini de hiç sevmem normalde ama hepsinden istedi canım ama bir kaç gündür aklıma kirazla taflan düştü bulmak da mümkün değil özellikle taflan ağustosta oluyor insallah geçer
oykuduru21 Zuhallahlt istersen internette hamile manavları var online sipariş verebilirsin 😊 ben hep mevsimsiz şeyler istediğim için en son şeftaliyi de çıkınca yerim diye pes ettim 😂
Csm Zuhallahlt ya benim hiç canım öyle aman aman bir şey aş ermedi aklım kalacak kadar🙄 ama bir gece rüyamda mayhoşlu erik pestili gördüm hatta ağzımın suyu bile akmış uyaninca🤣🤣 sabah aynı devam yani, ben çok takılmıyorum 🙈🥰
Zuhallahlt Csm ne guzel keske benimde oyle olsa ama aklima gelip duruyor yutkunuyorum boyle cok fena 🤣
sinefil Zuhallahlt Hicbirsey 😅 çok özeniyorum aşerenlere iki gebeliğimde de bir şey aşermedim eşimi ağız tadıyla gece uyandırıp şunu al bunu al diyemedim 😂