Betulmtn Yumurtlama dönemi yuruyus yapıyor musunuz? Yumurtlama ya etkisi olduğunu duydum doğru mu? Faydasını gören veya görmeyenler yazabilir mi?
MinnieMouse Betulmtn youtube’da birgebeningunlugu yimurtlama masajini incele canim. Bide clife macunu instagramda incele.
Aslihan2 Betulmtn Tabiki etkili bende pcos var yumurta tembelliği doktorum hergün 45 dk en az 30 dk yürüyüş yaparak yumurtalıkların çalışmasını sağlayabilirsin dedi zaten günlük sağlık icin yürüyüş yapmak gerekiyor sadece gebelik icin düşünmezsek her yönden iyi geliyor💃
sehrengiz_8 Betulmtn evet canım doğru yumurtlama beyindeki hipofiz beziyle ilgili bir durum bundan dolayı hipofiz bezini yürüyüş uyarıyormuş ondan dolayı yürüyüşü öneriyorlar ve ben iki ay yumurtlama görmemiştim yürüyüş yaptım yani bu ay yumurtlamam oldu
ebrusngl Yürüyüş kesinlikle etkili benim yumurtlamam oluyordu ama çatlamıyordu ben hergün düzenli yürüyüş yaptım birazda kilo verince hamile kaldım çok şükür yürüyüş yumurtanın gelişmesi ve çatlaması için birebir
Betulmtn giresun ben duymadım ama. 🤷♀️ Yumurta geliştirici ilaçlar da kist yapabiliyor ya onun gibi demekki
Betulmtn Aslihan2 hmm ben de yürüyeyim ya ihmal etmiyim ozaman. Ben hep yürüyen Bi insandım ama bu sene kızım 1.sinifta online dersler bizim bütün dengemizi bozdu
Eylul21 Betulmtn Bilimsel olarak bir etkisi var mı bilmiyorum ama 3 aydir her sabah düzenli yürüyüş yaptığım zaman da hamile kaldığımı ögrendim😇🙏Bunun yanı sira doktorumun verdiği ilaçlarda vardı.Rabbim isteyen herkesi sevindirsin🥰🌷
Esraozkan Bende pcos var doktorum bana bir saat yürüyüş yapmamı söyledi yumurtalıklarımın çatlamadığı için düzenli olarak yaptım bi kaç gündür ihmal etsem de yürüyüşün bende etkili olduğunu düşünüyorum