Birkiz Mrb arkadaşlar ben dışarıda bıraz yürüsem 20 25 dk bıle olsa hemen pembemsi leke gelıyor bazende acık kahve doktoruma yazdım ama ulaşamadım henüz başına gelen varmı :((
Defnenaz Birkiz bence siz doktora gitme imkanınız varsa gidin. Belki hareket içerde kanama alanını aktifleitiriyordur vs. Haftanız da az değil çünkü.
Leylaalin Birkiz Bebeğin eşi asagida olabilir bende kırımızı leke gelmişti ama anlık oldu bi daha gelmedi
Birkiz Defnenaz evet bende öyle düşünüyorum devlete gıtmek ıstemıyorum pandemıden dolayı onumden geçip baktık aşırı kalabalık.. Özelden de bı kaç hastajeyle görüştüm hıc kadıb doğumcu yok
ozlemzkn Birkiz yani acil bir durum da olabilir, özelde doktor bulamazsanız devlete de olsa gitmenizi öneririm.
Mervembrs Bende de aynı sorun oluyor bu ara. Yorulduğumda başlıyor lekelenme. Çarşamba doktora gittiğimde soracağım ben de.
Birkiz Mervembrs doktoruma ulaştım istirahat et bıdaha olursa gel dedı. Sızde gittiğinzde bılgı verırmısınız
Mervembrs Birkiz Merhabalar. Evet sordum yorgun olduğunda vücut kasık ağrısı ve lekelenme yapar dedi. Bebekte hiçbir şey yok. Bir de kan sulandırıcı kullandığım için tetikler dedi. Tedbir amaçlı düşük iğnesi yaptırdı yine. Çok yorulmamak lazımm
Esraa54 Birkiz benimde öyle oluyordu o haftalarda erken doğum riskin var dedi doktor çok ayakta kalma yorma kendini demişti ama başka gittiğim bir doktorda o kanın geleceği varsa hareket etmesende gelir demişti🤷♀️
Birkiz Esraa54 alla alla korktum şimdi suan nasılsınız risk geçti mi bende o doktor gıbı düşünüyorum nedense bırsey olacağı varsa ebde de olur ama korkmuyrum değil 🤷♂️
Esraa54 Birkiz arada oluyor yine hareketlerini takip etmeye çalışıyorum oldukça haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
ozydm Birkiz benimde geldi 23. Haftamda ama kahvemsiyi. Ertesi gün doktoruma gittim bi problem yoktu Allah korusun ihmale gelmez ben direkt doktorumla görüştüm
Birkiz Mervembrs ıyı barı sevindim 🤗 o günden beri evden inmiyorm korkudan markete bıle sıparış veriyorum 😆
islimkry Bende 22. Haftadayım kanamam oldu. Bebeğim çok aşağıda ve rahim ağzı kısalığı var. Doktorum iğne ve Protestan kullanıp sürekli yatmam gerektiğini söyledi. Erken doğum riskim var. Üzerine bide kum döküyorum , onun sancısı doğumu tetikleyebilirmiş 🥺