G-S-E-Y Hazaledis ben Eskişehir’de olmuştum çok şükür iyi geçmişti bir yıl olacak hala dikiş yerimde ağrım sızım olmadı ikinciye hamileyim ikinci de korkuyorum ama nasıl olacak bilmiyorum 😏
Eymenimmmm Hazaledis antalyada yasiyorum tipta yaptim ilk dogumumu 2.yide orda ypcm inşALLAH bi sorun sıkıntı yasamadim şükür 2.dede yaşamam inşALLAH
Tubikcay Hazaledis ben 11 yıl önce acil gittiğim hastanede erken doğum yaptım sezaryenle. Hayatımızı kurtardılar.çok düşük bir oda ücreti ödedim özel oda istediğim için. Ve hem çok ilgilendiler hem çok güleryüzlüydüler. 11 yıl geçti ne dikiş yerimde ne de içimdeki dikişlerle en ufak sorun yaşamadım hatta varlığını unuturum sık sık :)
Hazaledis G-S-E-Y doğumdan sonra alt temizleme islemini ebelermi yapiyor yoksa yanında gelen kişimi..
Hazaledis G-S-E-Y odaya çıktıktan sonra kanı temizlemeye geliyorlar bez takiyolar ama duyduğum kadarıyla devlete yanında kim varsa ona yaptırıyorlar kaynanam gelcek yanimda
G-S-E-Y Hazaledis hayır kanı filan hemşireler temizleyip pansuman yapıyorlar onu yanındaki yapamaz ki idrar için de sonda takıyorlar zaten
Eymenimmmm Hazaledis walla gayet iyi ve guzeldi hemsireler hasta bakicilar doktorlar srkli.kontrole geliyolar durumunu soruyolar bebek surekli muane oluyo iyiydi yani bn memnun kaldim
Bbekirimisil Bende merak ediyorum bu konuyu çünkü özellerin fiyatları çok yüksek geldi bana aynı işlemi yapıcaklar acıyı biz çekicez zaten
G-S-E-Y Civciv222 evet canım Samet temel di o gün o doktor ameliyathanedeydi şans eseri yani ama gerçekten iyi bi doktormuş bence sadece dikişimi hangi stajyer filan atmışsa kötü dikiş yerim görüntü olarak
Hazaledis Tubikcay inslh bende sizin kadar şanslı olurum ilk doğumum özelde olmuştu buna gücüm yetmiyor hastalık var diye özeler çok zam yaptı mecbur devlete doğum yapicam
serenty_123 Iki doğumumuda devlet hastanesinde yaptım hemşire sadece sondayı çekiyor kanamaya bakıyor karnını bastırıp gidiyor malesef ustunuzu giydirmek yanınızda kalan kişiye kalıyor yani hemşireler el sürmüyor ne yazikki
G-S-E-Y Hilalso67 yani ben daha önce kontrollerine filan gitmedim tesadüf o gün o ameliyathanedeydi dediğim gibi gayet güzel geçti inşallah sizin de güzel geçer 🙏 sağsalim alırsınız kucağınıza bebeğinizi