Ogretmenanne24 Kızlar akşam yemeğine balık yaptım çamaşır suyu dökmeden kokusu gitmiyor fıs fısa koydum sulandırdım onu sıktım maskede taktım ama sonra çok vicdan yaptım bişey olmaz değil mi😔😔
EmineYavuzhan1 Ogretmenanne24 Canım ben haftada 2 kere klozeti öyle temizliyorum domestos dökmesem içim rahat etmiyor bi sıkıntım yok bende üzülüyorum sonra 😒 Mutfaktaki el bezlerimi de domestosa yatırmazsam renkleri açılmıyor maalesef
Nuray23 Ogretmenanne24 ben cok sık kullanirim camasir suyu. Kullanmazsam hic biyer temizlenmiyor gibi geliyor.
Ogretmenanne24 Nuray23 aynen bende öyle ve yapacak kimse yok her seferinde pişmanlık yaşıyorum ama yine mecbur kalıyorum 😔
Yeppudaa Nuray23 bende çok sık sık kullanırdım ama şimdi kullanınca bir maske bir yazma ile bunumu ağzımı kapatiyom öyle temizliyorum ,temizleyen kadar canım çıkıyor nefessizlikten
Berfin3 Çamaşır suyunun bebek icin bi zarari mi var ben bunu bilmiyorum doktorum herhangi bişey söylemedi ama bende çok sık kullanirim
Ogretmenanne24 Berfin3 evet bana da söylemedi ama kimyasal sonuçta bizi rahatsız ediyor vardır diye düşünüyorum ama yapmak zorunda kalıyoruz