Akademisyen_anne Merhabalar. Uygulamaya yeni katıldım. 4 haftalık hamileyim ve online diyetisyen arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Bsmlh Akademisyen_anne kendı diyetisyenim çok iyi her an tarifli her öğün tarifli dyt nurbanu demıray 2 aydır onunlayım oneririm
Dilekcnkn Akademisyen_anne benimde daha önce gittiğim diyetisyen vardı çok memnun kalmıştım. https://instagram.com/dytsidreorhan?igshid=xzwsfksuspg9
Akademisyen_anne Bsmlh Kaç aylık hamilesiniz acaba. Ailemde çatlak öyküsü var. Çok kilo almaktan korkuyorum o sebeple diyetisyen eşliğinde mümkün olan en az kiloyu almak istiyorum. Siz nasıl ilerliyorsunuz?
Dilekcnkn Akademisyen_anne ben daha önce gitmiştim baya zayıftım 42 falan dım 48′e falan çıktım ama tabi daha sonra uyamadım sağolsun hep yiyebiliceğiö şeyler yazdı online olarak yediklerimi attım onayladı falan uysaydım alırdım daha önce gittiğim sen alamıyorsun diye mama vermişti halbuki bana 🤷♀️
Bsmlh Akademisyen_anne ben 31 haftamdayım canım 7 bitti 8 yeni girdim 5 kılo aldım bebek alıyor bence diyetle ilerlemek en iyisi en azından canınız bişi cekse şeker sorununuz olmaz ve yersınız