Hazal01 Kızlar merhaba çarsamba günü sezaryen oldum çok şükür ağrılarım dışında sorun yok sezaryen olup sonrasında sezaryen yerinde ki ağrıya çözüm bulan var mı ne kadar sürdü neler yaptınız ne kullandınız
Serifeisitmir Hazal01 evd3 de hep yurudum canim uzanarak uyumadim ne kadar cok yurursen i kadar cabuk geçiyor agrim oldugunda da parol ictim 1 hafta sürdü agrilarim 2 haftaya tamamen butun isimi kendimi yaptim
Meltemli Hazal01 bol yürüyüş sonucunda geçiyor 1 hafta oldu artık istediğim pozisyon da yatıp kalkabiliyorum hareket edebiliyorum doktor da dahil herkesin tek söylediği şey yürümek oldu gerçekten de öyle
Hazal01 @Serifeisitmir BurcuP yurt dışındayım dil bilmediğim için soramadım o da söylediyse de anlamadım zaten canım 4 gün hastanede kaldım günlük pansuman yapıldı bu kadar ama çok hareketliyim evde 2 yaşında bir kızım daha var yatarak geçiren birisi değilim ama ara ara resmen karnım açılacak gibi hissediyorum
BurcuP Hazal01 normalde türkiyede sezeryan sonrası Eve giderken antibiyotik ve ağrı kesici yazıyorlar ve evde kullanıyoruz. Bence mutlaka yarın dil bilen biriyle hastanenize gidin derdinizi anlatın. Dikişlerde enfeksiyon falan olmasın Allah muhafaza. İhmale gelmez