neslikay Merhaba hanımlar , sizde aynı durumda mısınız, burda çok okuyorum yürüyüş yapanlar spor yapanlar acaba bizim gibi olanlar ne durumda 😊 oğlumla beraber yürüyeceğim yer kısıtlı malum pandemi de var bende isterim yürümek ama bilmiyorum nasıl olacak
Gizemshn neslikay biz her gün 6000 bin adım atıyoruz atmadığım gün icim rahat etmiyor, pamdemi yürüyüşe engel değil herhangi bir parkta yurume yolu varsa yuruyebilirsiniz biz öyle yapıyoruz
2_pamukannesii neslikay Ben hava iyi olunca oğlumu da alıp çıkıyorum yürüyüşe ilk hamileliğimde hiç yürümedi acısını çok çektim aynı hatayı yapmam hareket önemli
Mumyy neslikay ilkinde hep spora giderdim kendime bakardım fakat bunda henüz yapamadık havalar pandemi derken şimdilik bekliyoruz havalar ısınınca düşünüyorum
neslikay ATC bende bende otur kalk oyun oyna yemek yedir ama yine de işte buradaki adımları görümce insan üzülüyor
neslikay Mumyy bende nisan ayını bekliyorum inşallah düz bir yerde değilim biraz eğimli çocukla zor oluyor
Esosun neslikay ben hiç yürümüyorum günlük bazen 100 adım falan 😁 doktorum yat diyor yatıyorum sürekli 32 haftalığız pek de sorun olmuyor yani
Ikrnur İlk gebeliğimde yolda doğurcan derlerdi son 1 hafta a kadar çarşı pazar gezdim hem normal doğum için hem can sıkıntısı şimdi 2.30 yaşında kızımla hergün parka gideriz o orda kayarken eglenırken bende spor aletlerin çıkarım azcık açma kapama hareketleri oluyo ya onları yaparız yavaş yavaş zaten onun peşinden koşarken baya yürüyorum 😂doğumun cok uzun sürdü o kadar yürümeme ama bunda hızlı olur die umut ediyorum 2.olunca🙄
neslikay Ikrnur inşallah umduğumuz gibi olur ekstra çocuklarla uğraşınca vücut eğiliyor kalkıyor esniyor inşallah bunda daha iyi olur
Diyatom neslikay bende yürüyemiyorum yalnız değilsiniz😊 ilk hamilelik kolay geçmişti hep hareketliydim ondan cesaretlendim 2.ye😀şimdi biraz daha halsizim gücüm anca oğlumla ilgilenmeye yetiyo bazen 15 gün evden hiç çıkmadığım oldu. Oğlum çok seviyo dışarı çıkmayı aslında yürüyüş yapsak o da hava alır mutlu olur ama enerjim yetmiyor 🤦♀️
neslikay Diyatom çok çok iyi anlıyorum sizi bazen yataktan kalkarken her gün farklı enerji ile kalkıyorum 😔
Mumyy neslikay hamile olunca çocukla gerçekten zor birine bırakıp çıkma şansımız olmayınca gözümüzde büyümesi normal
Pelgiz Benim 3 yaşında kızım var onunla birlikte evde internetten leslie açıp yapıyorum yarım saat.akşamda 10da yatar uyuduktan sonra evde holde yarım saat yürüyüş yapıyorum hızlı tempolu 20dk da hamilelik platesi günde 10-12000adım oluyor böylelikle hem yanımdaki hem de karnımdaki çocuğum ile ilgilenmiş oluyorum🤗