elisaoner38 Fakültede detaylı ultrasona gireceğim 19+6yım bebeğimin beyninde kist çıktı ve doktorum oraya önerdi fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
hsny-58 elisaoner38 280 tlye Fatma hanıma yaptırmıştım ama hiç memnun kalmadım 5 dk sürdü nasıl baktı neye baktı anlamadım, riskli bi durum varsa Tuncay beye gidin kesinlikle
minikprensimmm123 elisaoner38 400 TL galiba canım ben geçen gün telefon açtım sordum ikili test ne kadar diye ikili test ücretsiz detaylı ultrason ücretli dedi bende fakülteye gidiyorum erdem Şahine
Sedaimm elisaoner38 tuncay hocaya yaptırdım öyle uzuuunn inceliyor ki ya tuncay ya mustafa başbuğa gidin 450liraydı maddiyat zorlamazsa cok memnun kalırsın 15gün sonra tekrar çağırıyor kontrole ücretsiz
-Kbra8- elisaoner38 benim riskli bi durum yoktu normalde doktorum özelde. Detaylıya fakülteye gittim Fatma’ydı sanırım adı. 288₺ verdim bin pişman oldum. Beş dk sürdü 5 dk da imkansız ya anlaması bi şeyi. Bi 100₺ daha verip özelde yaptırın. Hiç oraya gitmeyin.
minikprensimmm123 hsny-58 Fatma hanım nasıl canım bilgili mi ben erdem hocaya gidiyorum eşim bayan olsun diyor kararsızım iyi doktor mu anlatması felan benim bu doktorum çok iyi detaylı bilgi veriyor
elisaoner38 hsny-58 benim doktorumun arkadaşıymış gözükmen gerek mutlaka dedi bende zaten üzüntülüyüm maddi durumumda sıkıntılı ama mecbur bebeğin sağlığı için gideceğim galibaa
hsny-58 minikprensimmm123 hiç bilgili değil çok genç tecrübesiz. Tuncay beyİn ayrıntılı ultrasonu 600 TL ama değer
minikprensimmm123 elisaoner38 158 TL muayene parası veriyorum canım ben çok memnunum doktorun da baya hastası var tavsiye ederim gitmeni
Nehmir elisaoner38 erdem beye gidiyorum zatn riskli gebelere bakıyo genelde. Detaylı ücreti 400 oldu muayenesi 158 tl. Cok ilgili birisi bende riskli gebeyim sağolsn cok yardımcı oluyo her konuda