tinymom Alinamoms ya ben bişey sormak istiyorum afedersiniz böyle dışkıyı yapmaya çalışırken makat bölgeniz de şişlik oluyor mu
tinymom Alinamoms inşallah teşekkür ederim meyve suyunu denedim ama sabah mı içilmeli acaba aç karnına içsek mi etkisi olur
Alinamoms tinymom kuzum ben kahvaltıda içiyorum ama öğlen de olur akşam üstüde olur sende kahvaltıda dene bence ama muz yeme o da kabız yapıyor ben muzu mecburen bırakmak zorunda kaldım 🤦🏻♀️
Demir01 Ben de gebelik şekeri var aynı sorunları yaşadım. 30.haftadan sonra. Sordum sabah bardak suya 1 yemek kaşığı doğal zeytinyağı 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içebilirsiniz dedi. İşe yaradı. Hamileyken yapılabilecek pek bir şey yok. Bu arada kayısı komposto su yapın evde hazır almayın lütfen. Şeker de atmayın.
Alinamoms Demir01 kesinlikle kuru kayısıdan da komposta yapılabilir böyle hazır meyve suyu içmektense bu haftasonu yapıcam inşallah bende. Zeytinyağını çok denedim ama o da çaresiz elma sirkesi de bana yasak tansiyonum var 🤦🏻♀️ biyeri düzeltirken başka biyeri bozuyoruz.
Nelmali Bugün ağlaya sızlaya zorla çıktım otururken bile canım yanıyor kanattım malesef gebelik öncesinde de sorunluydu zaten artık tamamen şaştı düzenim meyve suyunu ben de deneyeceğim insallah çözüm olur 🙏🏻
drn05 Nelmali procto gleyvenol diye bir Krem kullanıyorum, sonrasında da kantaron ve zeytinyağını karıştırıp makyaj temizleme pamuguna koyup acıyan bölgeye sürüp orda bırakıyorum pamuğu dün yine çok ağrım vardı şuan daha iyiyim. Krem i de doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi.
Alinamoms Nelmali inşallah kuzum 🤦🏻♀️🤲🏻 o acıyı zaten bir yaşayan bilir sarı kantaron yağını mutlaka dene ama.
Alinamoms drn05 Kantaron yağını bulandan Allah bin razı olsun ama zeytinyağı aklıma gelmemişti artık bende ikisini karıştırıp sürüyim 🙏🏻
Alinamoms anneyim_33 yukarıdan oku ve tecrübelerü hemen uygulamaya başla kuzum emin ol biri sana çare olucak yada acını azaltıcak en azından.
Bnsertk Benden de bi tavsiye gelsin o zaman ıhlamur, demleyip içiyorum ve inanılmaz yumuşatıyor, belki bende böyle bi etkisi vardır ama denenebilir aklınızda bulunsun
Bnsertk Alinamoms ben de tereddüt ettim dr uma sordum içebilirsin dedi belki ilk üç ay tavsiye edilmiyodur ben ilk üç aydan sonra başldım içmeye