biokadin Burcu_ksn canım bende yaptım 2 tane çıktı böyle 1 tanesinde çıkmadı sonraki gün kan testi yaptım çıkmadı 😢 ama adetime 2 hafta var çok tuhaf geliyor ilerki süreçte olur mu bilmiyorum
Burcu_ksn biokadin olur inşallah daha çok erken adetinede çok var sitres sıkıntı yapma sabırla bekle adet dönemini bekle sürekli test yapıp kendini sitrese sokma hayırlısıyla güzel haber alıcan inşallah🤲🏻
biokadin Nly_csr ediyorum ama benim teste çıktı böyle 2 testte de kanda çıkmadı o tuhaf geliyor 0-1 çıktı bir kere bebeğimi düşürdüm onu ilk öğrendiğim de 347 idi kese görünmüyordu benim de o zman şimdi bilemiyorum 😢
biokadin Aslihan0609 😢 bilmiyorum kana geçip gebelik testine geçer diye biliyorum ama bunda çıktı kanda yok ne bilim
Erenediz Benim bulantımda başladı ama iki gün önce test yapmıstım cıkmadı adetimde iki gün oldu geceli diğer haftaya kan tahlili yaptırcam bekleyemessem gene bi test alcam bakalım cıkacakmı
biokadin Sudemurat kuzum 3 test yaptım 2 si böyle idi kan verdim çıkmadı 😢 adetime 2 hafta var ama kasıklarım çok ağrıyor ilşikiye bile afedersin zor giriyorum . Ama hayırlısı inşallah vardır diyorum bebeğimi kaybettim 4 ay önce çok kötü bir his rabbim kimseye yaşatmasın olursa mutlu olurum 😔