Merve50 Pinar__50 canım 9 haftalık bebeğin daha tam her tarafı oluşmadı bile tekme yada hareket hissetmen imkansız kayınvaliden seni korkutmak istemiş belli ki ben ilk seyirmelerini 18 sen sonra hissettim tam olarak tekmesini de 24 sen sonra yani evham yapma gayet normal
nurdane3504 Pinar__50 canım çok saçma bişey 40 günlük bebek asla hissedilmez ben 21 haftada pıt pıt atıyor gibi hissettim kaynanam nasıl bı hamilelik yaşamış anlamış değilim 🤷🏻♀️
Derinin-annesi Pinar__50 ben 40 günlükken hamile oldugumu ble bilmiyordum ahaha dokuz hafta xok kücük yeni olusuyor.Eğer hissederseniz rekorlar kitabına girersiniz zaten :) kayınvalideniz plesanta atısını yada bagırsak hareketlerini hareket sanıyor muhtemelen
neshakin Pinar__50 canım benim kayınvalidene deki anacım zamanında senin hissettiğin bebek değil osuruktu. Ama benim bebekle osuruğu ayırabilecek kadar aklım var çok şükür de. Bak bakalım bidaha bişeye muhalefet oluyor mu
Kara1833 İlk hamilelikte çogunlukla 18 haftalara kadar zor hissediliyor 2 ci hamileliği falan olanlar daha erken hissediyor ama 40 günlük bir bebegin daha kendisi bile oluşmamış oldugundan senin kaynana biraz abartmış saçmalamış yani takma
kucuktosbik27 Pinar__50 kayınvaliden 4 aylıkken falan hamile olduğunu öğrenmiş herhalde.ilk gebelikte 5. Aya kadar hissetmemen normal canım 4 aylıkken hissedende var 5 te hissedende bu tamaman kişiye bağlı bebeğe yapıya bağlı bi durum her gebeliktede farklı oluyor daha organları tamamlanmadı bebeğinin ultrasonda detaylı baktığında insan görünümünde bile değil cahile uyup canını sıkma laf söylemek için bukadar saçmalayanıda ilk defa gördüm
3MelekAnnesi3 Pinar__50 ahahahha kaynananıza cok güldüm size ayrı güldüm ona inanıp korkmanız cok tuhaf hangi cagdayız lütfen arastırın bu tür seyleri korkmanız cok yersiz 😊ilk gebeliklerde 18 24 haftaya kadar normal hissedip hissetmemek ikinci gebeliklerde istisna olsada 12 den 13 den sonra hafif kıpırtılar hissetmek normal sayılıyor genel olarak arastırdıgım sorduğum doktorlardan bu yanıtı aldım