BegumIscanTunc Narmi belki değer yanlış işlenmiş olabilir tekrar bir kan verseydiniz keske yinede hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın
Pelin__1 Narmi Hiç duymadım böyle bir şey 😳 3000in civarında karından rahat görünür demişti bana doktorum. Benim adet günü hcg değerim 1740dı o zaman bile görünmemişti kese
Ayse_21 Benimde 5000 çıktı kese tek göründü git bir hafta sonra gel dedi başka bir doktora danışın isterseniz.
Seda344 Narmi benim beta 350 iken bana doktorum 10 gün sonra gel. Alttan görürüz keseyi dedi. O değerle o gün görmesi. Bana değişik geldi. Sen başka bir doktora daha görün bence
Cicek10 Narmi gördüyse görmüştür canım kafana takma bence sonuçta her şey herkeste aynı olcak diye bir durum yok bir sorum yoktur ki kafana takıp da yapabileceğin bir şey de yok
Pelin__1 Narmi Ama keseyi gördüyse bu iyi bir şey 😊 İçiniz rahat değilsr yarın tekrar bir hcg baktırın bence
Melamial İki gün sonra tekrarlayın betayı düşüyor olmadığından emin olun yeterli. Herkesin bebeği bir değil kimisi önden gösteriyor kimisi geç🤷🏻♀️
Krizantem_ Narmi Ben hastaneye gitmeden 2 gün önce 2000 küsürlerdeydi karından görünmedi vajinal göründü