Anne01 Herkese merhaba 😊 Anne yanı çok büyük olmayan beşik alan, kullanan, memnun kalan bu konu hakkında bilgisi fikri olanlar hangi markayı tercih ettiniz nerden aldınız acaba
[silindi] Anne01 bende anne yani besik dusunuyorum ama cevremdekiler onun yerine park yatak al, anne yani besigini 4-5 ay kullanirsin sadece diyor.
Pyraz1992 Anne01 kiwi slepper beşik aldım canım bende daha kullanmak nasip olmadı ama kullanışlı biseye benziyo katlanabilir bide hiç yer kaplamiyo bebefix diye siteleri var bı bak istersen
Melek-16 Anne01 yoyko 8 in 1 park beşik aldım, henüz kullanmadım. Diğer park beşikler gibi naylon değil, kumaş kaplama. Anne yanı oluyor.
Umutcumunannesi Anne01 ben ebebekten baby plus marka ahşap anne yani besigini aldim 60 120 olani 1000 liraya aldik ama gerçekten cok guzel 2 yasa kadar kullanılabiliyormus
cilekreceli [silindi] çok heves ettim sepet beşik almaya ama evet herkes banada öyle dedi. E burda para basmıyoz mecbur anne yanına dönüşebilen park yatak aldım bende 😅
[silindi] cilekreceli anne yanina donusebilen park yatak nasil oluyor? Marka model nedir? ben sepet degil de, chicco nun filan direk yataga bitisen anne yaji besiklerni dusunuyorum
Anne01 cilekreceli ben şimdilik sadece anne yani düşünüyorum ama hangi marka iyi pek bilmiyorum daha önce hep park yatak için araştırma yapmıştım ama baktık yatak odama uygun değil vazgeçtim
gulsahgul26 Pyraz1992 bu ürünü düşünüyorum bende kaç aya kadar kullanılabilir acaba çok küçük falan diyorlar
Pyraz1992 gulsahgul26 valla canım bende alırken tereddüt ettim ama öyle çokta küçük bişey değil sitede ölçüleride yaziyo sanırım arkadasm sepet beşik aldı üç ay kullanabildi sepet beşikten daha geniş daha kullanışlı oda aynı şeyi söyledi gorunce