2cocuk1kediannesi Sizlerde durum nasıl? Hızlı kilo aldığım için 20. Haftadan itibaren diyetisyenle çalışıyorum fakat artık iştahıma engel olamamaya başladım. Bir ben miyim ya :(
Kvsr-klm 2cocuk1kediannesi 34 haftalıgım duramıyorum sonra mide buşantısında geberıyorum midem agzımda gezıyom
WmonallissA 2cocuk1kediannesi aynen bende öyleyim, o kadar iştahım açık ki ev yemekleriyle bile doymuyorum artık, hamur işi canım istiyor hep, ekmekte çok yiyorum, ama 32. Haftada 8 kilo aldım daha sanırım doğuma kadar 13-14 kilo almış olurum 😇
cilekreceli 2cocuk1kediannesi tabikide bir sen değilsin günde dört beş tane gofret ve kinder pingui yiyom
Hamucera 2cocuk1kediannesi 31. Haftadayım bende 7 kilo aldım şimdiye kadar ama bu hafta bende çılgınca acıkıyorum🤦🏼♀️
2cocuk1kediannesi Mini_kim bende tutmama rağmen bu civarlarda aldım :( yani büyük oğlum 3,5 yaşında o yüzden mecburen hareketliyim ona rağmen şişkocuk gibi geziyorum popo bacak basen aldı başını gitti :(
2cocuk1kediannesi Kvsr-klm benimde midem felaket gece resmen boğaz acısıyla uyanıyorum mide yanmamdan dolayı. Hafif yesemde su bile etkiliyor artık😟
2cocuk1kediannesi WmonallissA tam benim derdimi yazmışsın. Bende ev yemekleriyle doymuyorum resmen temiz beslenmek tatmin etmiyor. Canım sürekli tatlı ve fast food çekiyor neden böyle çok sinir bozucu.