BNNRTNCKLC Yemek yedikten sonra kendimi patlayacak gibi hissediyorum 💣 tıka basa yemiyorum💥 fıçı gibi hissediyorum kendimi yokuştan biri itse yuvarlanarak evi bulurmuşum gibi his oluyo 😂
Dygfrknsgt BNNRTNCKLC ay bende öyleyim 16.haftadayız daha ama sabah karnım 4 aylık akşama 8aylık oluyor patlayacak gibi 🙄😂
NAZ2333 BNNRTNCKLC canm bende senin gibiydim heleki aksam yemeginden sonra aglama derecesine geliyodum ayakta durmak istemiyodum ama maalesef seker cikti seker yuklemeyi ihmal etmeyin bana diyet verdi ve o kadar rahatim ki birazda suyum fazla yarin dr gidicem insallah duzene girmistir
Merve6521 Ay bende de o var ya hemen şişiyorum karnım geriliyor sanki bazen patlıcam diye korkuyorum 😂
Dilan9280 Dygfrknsgt benimde o şekilde iki lokma yiyiyorum hemen bi şişkinlik ve aşırı rahatsız oluyorum gecen görümceme gittim cok acıkmıştım görümcem diyor cok acıktım diyorsun ama yediginde iki lokma ama yiyiyorumda mesela hemen şişiyorum 22 haftalığım bende 😇
ikizgebe Ahahah bende kendime oburiks diyorum 😂 doktor bile dedi ne kadar gergin karnın diye😂 sedim patlıcak gibi hissediyorum😂 dur kız daha var ona diyo😂😂
BNNRTNCKLC ikizgebe Dilan9280 Öyle şiş olunca da ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sonraki haftalarda napıcaz bilemiyorum 🤦🏻♀️
Dygfrknsgt Dilan9280 evet bende öyleyim öyle aşırı yemiyorum ama hemen şişiyorum anlamadım bende niye böyle oluyor 🙄😂
ikizgebe BNNRTNCKLC bende onu düşünüyorum valla 😂 25+4 ikizlere hamileyim 30-32 de napacam bilmiyorum hiç😂
3441K BNNRTNCKLC ben her gun 1 tane iciyorum bazen 2 tane bile iciyorum :) her yolu deniyoruz artk napalim😀