Deniz95 24 haftalık gebeyim. Bu hafta doktor değişikliği yaptım öncesinde decavit ve marincap balım yağı kullanıyordum. Balık yağım bitmişti yeni doktorum ocean mummy multivitamin verdi içinde Omega 3 te var. Dedi bir gün decavit al bir gün ocean mumy al . Sizler ocean mummy kullanıyor musunuz? Decavitte kullanıyor musunuz onu kullanırken
aaayLn Deniz95 ocean mumy icerigi cok zengin ve en iyilerinden gun asiri kulanilmasini gerektirecek arti biseye gerek yok 👍tabiki bu benim doktorumun fikri belki snin kan degerlerine gore gidisatina yada sikayetlerine gore vermis olabilir
Matmazel_ Ocean mumy mükemmel bir ilaç , içeriğinde zaten bütün vitaminler mevcut onu kullanırken decavit kullanmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum, ben sadece ocean mumy kullandım birde aynı markanın probiyotiğini kullandım
Deniz95 Matmazel_ MerveKaya38 aaayLn doktor decavit kullanıyorsan ikisini aynı gün alırsan ağır gelir dedi. Aslında fiyat olarak pahalı bir ilaç olduğu için bir gün ondan bir gün diğerinden işime geldi 😂 doktor tabi her gün sadece ocean mumy olsun deseydi o şekilde de kulllanırdım ☺️