Gizemre1010 Akşama ne yemek yapıyım diye düşünmekten bıktım bezdim usandım valla Eşimde çok yemek seçiyo kızlar kendimde bayağı ağırlaştım hiç kalkasım yok sizler neler yapacaksınız akşam yemeğinde belki bi fikir çıkar 😊
Kubraa64721 Gizemre1010 fırında biber dolması 😂 bende aynı dertteydim misafirim var bide kusura bakmıcaklar şayet kolumda holter cihazıyla bu saatte yemeğimi yaptım akşama nolcağı bilinmez 😂
Faziletttt Gizemre1010 ahhh cnm ahhh aynen bende bıktım usandım sabah kavgasını yaptım eşime ne yemeği yapim diyorum ne yaparsan yap diyor topu bana atıyor bnmkide yemek seçer sinir oluyorum artık
Ceyduygu Gizemre1010 Biz bugün davetliyiz cok şükür ama yarına fikir olsun diye bakayim dedim. Bizimki de öyle cok yemek seciyo fikirde vermiyo sonra da yemek kaliyo sinir oluyorum
Kubraa64721 Edayekta yoğurtlu makarna üstüne de yağ yakıcan en güzel yemek tabi benim için değil no makarna ❌
Edayekta Kubraa64721 benim esimde cok sevmiyordu oglumuz olunca onun herseyden gida almasi gerektigini anladi simdi evimizde her yemek pisiyor cok sukur
Gizemre1010 Faziletttt bende aynen bende valla akşama istediğin bişey varmı diyorum belki bişey söyler diye yok sen istediğini yap diyo kafaları yicem artık 😂
Esesli Faziletttt al benden de o kadar. Ne yaparsan yerim der sonrada mırın kırın. Deli oluyorum Ya birşey söyle bi kere olsun
sudamlasi Taze fasulye domatesli makarna bide salata yapcam😁beğenmezse de kalksın kendine yapsın yemeğini
Kbrsoy Benim işim kolay mı zor mu bilmiyorum. Eşim fitness antrenörü ve kaslarına çok özen gösterir. Bi gün yağsız tavuk göğsü bi gün yağsız et kızartıyorum. O yemediği için sebze yemeği yapasım gelmiyor. Ama her gün et tavuk bezdim 😬 değişik bişey yapınca olduğu gibi kalıyor 🤦🏻♀️
Denis19 Gizemre1010 benimki hic yemek ayirt etmez ama ssürekli kizartma ıstiyor bende sürekli kizartma yemenin zararli oldugunu dusunuyorum ama yapmazsam da icim rahat etmiyo oruç sonuçta ne isterse onu yapiyim diyorum 😄
DemetCeylan Taze fasulyeyi nerden alıyorsunuz ya Ankara’da her markete baktım kart hepsi daha güzelleri gelmemiş canım da istiyor ama kılçıklı yiyemem