Brcklc Dün hicbirsey yokdu bugün sadece sağ ayağında ödem oluştu sisdi bianda ve ben kacgundur hiç yemek yemedim usuttum diye sadece çorba icdim tuzluda yemiyorum çok su içiyorum anlamadım neden böyle.oldu nasıl aticaz bu odemleri 36 haftamdayim sizlerde yasiyormusunuz kizlar
Minikasya Brcklc Canım inanki su içmemek tuzlı yemek falan hiç alakası yok. Ödem bazı gebeleree oluyor malesef. Bendede var. Dikkat etmeme rağmen. İki gebeliğimdede yaşadım
ogrencianne35 Brcklc 27.haftaya gireceğim 6.haftadan beri var ödem yapacak birşey yok bununla ilgili sanırım ki sizin doğuma da az kalmış hiç endişe etmeyin
[silindi] Brcklc 30. Haftada ayaklarım davul gibi şişiyor neden böyle bende bilmiyorum özellikle akşamları cok belli
Csm Brcklc valla ben gunde min 3 lt su içiyorum, ufaktan 4 lt ye çıkardım, 0 tuz, günlük 5000 adım ve 30 dk ayaklarımı yukarı uzatıyorum. Su içimi ve 0 tuzun düzenli olması çok önemli bence
Brcklc @ogrencianne35 bünye meselesi demekki anneminde gebelik başından beri varmış bende yeni oldu doğum yaklasdi diye sanırım icim azda olsa rahatladı ama üzülmüyor degilim
Brcklc @Minikasya dün tartildim 84 düm ve ondan sonra sadece bı kase çorba icdim ve su.bugun tartıldım 87 cikdim imkansız yani aç karnına odemmi sizce bu
Brcklc @[silindi] bence bünye yapıyor okadarda dikkatli beslendim yok benden fazla su icende yok.benimdw 36 haftamdayim yeni başladı normal sanırım umarım geçer yoska 38 den 39.40 numarada kalırım🤗
[silindi] Brcklc evet ayak büyünce geri cok küçülmüyır ben 38 giyerim ilk gebelikten sonra 39 40 oldum bundan sonra da 41molmam inşaallah 😂
Csm Brcklc mesela ödem olduğunu düşünüyorsanız 3 gün günde 4 lt su için, gunde 2 defa ılık duş ve ayakları yukarı kaldırın, dışarıdan dahi tuzlu bir şey yemeyin, zeytin, tuzlu peynir, kraker, ekmek vs. sadece yemekleri tuzsuz yapmak yetmiyor.
Brcklc Kizlar hastaneye bebek için mama götürecek misiniz neolur neolmaz diye goturucekseniz hangi marka mamayı alicaksiniz🤷