Ravzamm Kızlar 38+2 de doğum yapacam 38. Haftada doğum yapanlar bebeğinizin boyu ve kilosu kaçtı acaba??
Cananerciyes Ravzamm bende senin le aynı haftada doğum yapcam ama 38 olmuyor 39 hafta girmiş oluyoruz38 bitiyo 39 dan 2 gün alıyoruz ay çok heycanlı rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına
Ravzamm Selver58 Allah kurtarsın saglikla kucagina al inşallah kilolarda farklilik ciktigini duymustum ulttasonda yanilma olabiliyomuş ama onemli olan saglikli olmasi
MasalAlparslanMom Elaali sezeryanı Neye göre kesinleştirip gün veriyolar. Bende 35 haftalığım Doğum şeklime dair bi açıklama Yok henüz
Ravzamm Elaali Saglikla kucagimiza alalim insAllah ayni hafta ayni gunde dogum yapiyoruz 😍 ama benim 3 temmuz
Elaali MasalAlparslanMom ilk doğumum sezeryan olduğu için buda öyle... ilk doğumumda suyu azaldı ve bebek 38. Haftada kakasini yaptığı için sezeryan oldu
fizikhocasi Elaali o zaman benim de her hafta kontrole mi gitmem gerek ? Böyle bi ihtimale karşı. 33 haftalığım ilk hamileliğim
Aydaozk Elaali suyu azalınca kaka yapma gibi bir risk mi varmış canım benimde azalmış suyum her hafta görecem seni hareketlerini takip et dedi
Elaali fizikhocasi 36. Haftadan sonra haftada 1 gitmeniz gerekir ben tesadüfen muayeneye gittim öğrendim çok şükür erken müdahale oldu
[silindi] TubaUzar bütün çocuklar 3-3,5 kilo doğmak zorunda değil. Genetik faktörler var herkes aynı kiloda doğmuyor şu an herkeste aynı kilo da değil.
Selver58 TubaUzar evet ama sağlığında felan bi sıkıntı yok dedi gelişimi yavaş her çocuk aynı olmaz dedi bu yine düşük bi kiloya girmiyor dedi
TubaUzar [silindi] ben arkadaşa sordum ve doktoruna sorup sormadığını sordum. Eher bilimsel bir açıklama yapılacaksa doktoru yapmıştır zaten
MasalAlparslanMom Ravzamm 34te tahmini 2500 gr geliyoduk biz çok kilo almadığı sürece çatımda müsaitse tabi 1 hafta önden gidiyo gelişimi şartlar el verdiğince normal doğum istiyorum bende
Ravzamm MasalAlparslanMom 34. Haftada nerdeyse ayni kilodalarmis bende 2450 😊 ne guzel ben normal dogumdan korktugum icin sezeryan istedim