SumayyaColak Kızlar adetten bı kaç gün önce ve test yapmadan önce ilk ve çok erken belirtisi olan varmi ve ne şekilde olmuştu?
esra572 SumayyaColak baş ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti iştah acilmasi sürekli susama ağız kuruluğu
Dilekcnkn SumayyaColak yani belki psikolojikti bilemem tabi ama hem lazere gidiyordum yaptırayım dedim hemde mide bulantım vardı ara ara o yüzden gittim kan tahlili verdim ve çıkmıştı gebelik
Laodike SumayyaColak adet olacakmışım gibi ağrı. Ondan anladım. Çünkü ben adetim başlamadan asla ağrı çekmezdim.
[silindi] SumayyaColak kafami kaldıramıyordum bi ağırlık vardi erkeknden yatiyordum. Esim bile sikayet ediyodu ne yatiyorsn tavuk gbi diye ama kafam kalkmıyordu ki😅 hala oyleym ama sebebini suan biliyoruz şükür 😊
[silindi] Laodike aa su an adetime üç gün var aynı durumdayım adet oldum olacam diyorum bakıyorum birşey yok bende sadece adet olacağım gün ağrır normalde.
Dunyyam SumayyaColak adet olacakmis gibi agrim.oldu bi hafta oncesinden genelde o kadar erken baslamazdi agrilarim
SumayyaColak Kizlar bende PCO var son adet tarihim 15 Aralık biliyorum biraz zor gibi gebe olmam 24 Şubat’ta kan testi negatif çıkmıştı Ama ben bu süre zarfında yumurtalık çatlatan hereketler spor yaptim Bir haftadir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
SumayyaColak 4 5 gündür adet olacakmış gibiyim belim ağrıyo 2 gündür de göğüslerim hassasiyet var önce uçları kasindi sonra tamami ağrımaya başladı ve şişti
nslhhsn9221 SumayyaColak bı kaç gün test yap bence olabilir psikolojik olsa kendini bilirsin zaten bu zamana kadar hiç böyle hissettigin olmuş muydu
yeteravci SumayyaColak adetten bi gün önce test yaptm cikti kandada cikti karnim gögüslerim cok agriyordu
1_minik SumayyaColak aşırı uyku yorgunluk hali olmuştu bende ve banyo yaptıktan sonra göğüs ve kol damarlarım çok belirgindi şaşırmıştım ama adetime vardı.. sonrasında adet olmadım öğrendiğimde 5-6 haftalık filandı
Mined 1_minik biliyorum daha çok erken ama üzerimde şuan çok halsizlik var uyku var vücudum sanki ağrıyor gibi birde migdem kaynıyor daha adetime 12 13 gün var belki de psikolojik😏
[silindi] SumayyaColak Tıpkı adet olacakmışım gibiydi göğüste şişlik ağrı ve kasık ağrısı birde halsizlik
[silindi] [silindi] benim de üç gün var adete tıpkı adet olacakmisim gibi ağrım var normalde adet günü olurdum sadece.