[silindi] Eylül bebekleri nasil giydirilmeli, kiyafet alirken nelere dikkar etmeli arkadaşlar var mi tecrübeli olanlar?
Mgokkilicc [silindi] belleyeyim burda 🤗 tecrübe olmayınca insan tereddüt ediyor ama bizim durabilecegimiz kıyafet tisortse ona bir uzun kollu body yeterli diyor internette bilemedim bende 😊
Fndk33 [silindi] [silindi] bence yaşadığın yere de bağlı mesela adanana mersindeysen farklı erzurumdaysan farklı olur 🙈
Dyg61 [silindi] ben Eylül de doğum yapmıştım ama o zaman hava soguktu yağmurluydu hep uzun kollu gıydırdım ayaklı tulumları vardı onlar çok kullanışlı oldu ekimde yelek falan gıydırıyodum ama geçen sene eylulde hava güzeldi mesela yıne uzun kollu tercih edin bence
birisi30 [silindi] yeni doğan bi çıtçıtlı bady ile duramaz, anne karnındaki sıcaklığı arar bende 3. Bebeğimi bekliyorum uzun kollu takım giydirilmeli hatta serin olursa çift kat ya da penye yelek vs 😊 uzun takımlar almalıyız bol bol 😊
minikserce00 Fndk33 mersindeyim ben haziranda dogum var oglum da agustosta dogmustu 3 5 yarım kol bodyle gecmıs tı eylulde bile artık ben usumesın diye uzun kola gecmıstm yasadıgin iklime gore karar verıceksın artık
minikserce00 [silindi] o zaman uzun kollu alıcaksın kudak dusunyorsan uzun koku yeterli oluyor ama serin olur o aylarda oralar
Fndk33 minikserce00 kesinlikle öyle buarada bende Mersindeyim nisan başında doğum var 🙏 🙈sizinde sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸🙏
[silindi] minikserce00 uzun kollu tulumlar en iyisi o zamann dışarda da ince bir battaniyeyle yeterli olur herhlde değil mi?
minikserce00 [silindi] tabi sen yinede yunlu batanye de bulundur ne olur ne olmaz lcw batanye ler var o kadar guzel ki bozulma olmuyor tavsiye ederım
yumukeller [silindi] Eylül 29 dogumlu kızım. Ben dogudayim çok soğuk burası o yüzden uzun kollu badi patikli pijama alttan giydiriyordum üstünede yine normal takım.nerede yaşadığınıza bağlı sıcak yerdeyseniz alta zıbın üstüne normal kıyafet giydirirsiniz