Cny34 Arkadaşlar merhaba , 14.haftaya girmek üzereyiz az once sırt üstü yatarken sağ tarafımdaki şişlik dikkatimi cektim sol taraf düzdü. Yaşayan var mıdır ? Salı randevum var
Blackk34 Cny34 bende de oldu ve giderek büyüdü bana kasık fıtığı dediler İnşallah sizinki öyle değildir.
Cny34 Emel38 hiç bilmiyorum yani hiç sormadım doktora bende henüz hareketlerini hissetmedim hiç o yüzden panik yaptım karnım falan da normalde çıkmadı daha zayıf olduğum için sağdaki şişlik dikkatimi cekti , yaşayan var Mıdır acaba bu durumu
Cny34 Tuuuuu küçük bi şişlik mi peki yani bendeki normalde uzanınca olmazdı ama suan oldu sanırım böyle elimle dokununca o yuvarlaklığı hissettim gibi normaldir insallah ya hiç görmediğim için bi tedirgin oldum böyle durumlarda 2 gün geçmek bilmiyor Çünkü en azından böyle sorup rahatlatmak istiyor insan kendini
Cny34 Blackk34 öyle mi çok geçmiş olsun umarım öyle değildir , peki siz nasıl farkettiniz bi anda oldu ağrı falan var mıydı sonra kayboldu mu?
Blackk34 Cny34 sağ kasığımda ufak şişlik oldu yatınca geçiyor ayakta iken belli oluyor, iltihap mi bebek mi büyüyor diye düşündüm sonra büyümeye başladı doktora sordum kasık fıtığı olduğunu söyledi.
Cny34 Blackk34 teşekkür ederim benimde bir kere oldu bugün uzanınca oldu biraz olunca kaybldu olmadı sonra ayaktada olmuyor sanırım
babyme_ay Blackk34 bende de aynı şekilde şişlik oluyor peki kasık fıtığıysa zararı var mıymış doktor bişey söyledi mi? Doğumdan sonra kendi kaybolacak mıymış
Blackk34 babyme_ay Fıtığın cinsine göre değişiyormuş bir de genel cerraha gitmek lazımmış normal doğum yapabilir raporu almak için normal doğum isteniyorsa.
Blackk34 babyme_ay fıtık türüne göre değişiyormuş benimki için geçmez sonrasında ameliyat gerekiyor dediler maalesef