Aleynaa29 günümüz belliydi 10 Mart vermişti doktor doğum tarihini gittik giyinirdiler aldılar tani ben ağlıyorum salya sümük😄😄 hazırladılar bayıldım gözümü açtım bebeğim kucağımdaydı tarifi yok bu duygunun kolay bir genel anestezi geçti hiç korkulacak gibi değil çok uzun bir hikayem olmadığı için yazmamıştım aslında 😊
bu arada abartarak anlatanlar vardı genel anestezi doğum için hiç öyle olmadı benim doktorumda ekibide çok iyiydi ben hemen toparladım kendimi 2. Gün rahat yürüyebildim doğum sonrası belli bir süre birşey içip yemek yasak zaten sonrası bol sıvı aldım bana arkadaşlar baktı hastenede annem kaynana istemedim orda moral destek seni anlayan birisi olması çok önemli hiç stres yaşamadım yürüdüm bol su meyve suyu nescafe içtim yürüdüm gazı sabah çıkarttım kendinizi sıcak tutun ama doğum sonrası birde ameliyat sonrası sırt yada OMuz ağrısı oluyormuş bende de oldu oda gazla ilgiliymiş krem verdiler sürdük 2 gün sonra geçti taburcu işlemi de 1 gün sonra oldu şimdi evimizdeyiz meleğim yanımda uyuyor çok şükür rabbim herkese yaşartısn hamile arkadaşlarımda zamanında bebişlerine kavuşsun inşallah