Alinamoms Kızlar ben gündemi takip edemiyorum sanırım yoğunluktan yasak mı kalktı ben mi bilmiyorum.? Herkes sokakata, instagrama giriyorum herkes Cafelerde, sahillerde, parklarda foto paylaşıyor 🤦🏻♀️ noluyor ben anlamadım.?
Minigim20 Alinamoms canım illere göre yeni kurallar geldi yasak devam eden illerde var etmeyen de var risk durumuna göre yani
Minnakkannesi Alinamoms kırmızı ve turuncu iller hariç yasak yok canım mesela bizim olduğumuz yerde de yok
Alinamoms Minigim20 pazar günü yasağı olmayan illerde mi var yani.? Mesela İstanbul çünkü bunu paylaşanların çoğu İstanbulda da o yüzden şaşırdım.
busbusssss Alinamoms İstanbul yüksek risk olan bir il olduğu için pazar yasak. Pazartesi günü kurallar güncellenecek yeni yasaklar gelebilir
Deletedmom15262 İstanbul hangi yasaya uydu ki iki haftada kırmızıya döndük herkes dışarıda bir yıldır annemi babamı memlekete gidip göremedim gittiğim mecburi market pazar bu benciller yüzünden ne virüs biter ne insanlar gezemeden geri durur Allah sonumuzu hayır eylesin 🤷♀️🤲🏻💞
Alinamoms Deletedmom15262 gerçekten sırf bu yüzden sordum yaa kalktıysa kendimi dışarı atıcaktım hava da sıcak ben Kocaelinde oturuyorum artık evden nefret ediyorum 🤦🏻♀️ bulunduğum muhit çok sakin risk yok ama sırf yasak var diye çıkamıyoruz cıvıl cıvıl heryer millet sokakta herkes yürüyor minibüsler dolu noluyor dedim.
Gizmolata Alinamoms dolmuş falan çalışmıyor burda, ama bi markete falan in ooo cıvıl cıvıl😂 bende izmitteyim
Derinin-annesi Alinamoms az önce aynı soruyu bende eşime sordum emin olamadım çünkü.Saat bele kadar alısverise cıkılıyor ya onu suıstımal ediyorlar herhalde .
Alinamoms Gizmolata bizim burda yarım saatte bir geçiyor valla 😂😂 bende derincede oturuyorum burda yasak falan yok herkes parkta yürüyen bahçede oturan ne ararsak var bende balkonda Sıdıka gibi onları izliyorum 🤦🏻♀️
Gizmolata Alinamoms bende çenesuyunun üst tarafında oturuyorum bizim burasıda öyle cıvıl cıvıl ama ben kuralları asla çiğnememeliyim😂😂 saat 5 e kadar alışveriş serbestliği suistimali diye düşünüyorum
Alinamoms Gizmolata kesinlikle ben gitmiyorum valla haftaiçi bile bu kadar kalabalık olmaz o yüzden haftasonu adım atmamak lazım 🤦🏻♀️ ama sekada yürümeyi çok özledim izmit çarşı ahhh tam 1 yıl olmuş gitmeyeli. Gözümde tütüyor.
Gizmolata Alinamoms bende doktora giderken çıkmış oluyorum işte bide bette bulamadığım ihtiyaçları almak için çıkıyorum bazen o kadar. 🤷🏻♀️