07-02-2019 sevgiliminikizim gebelik yeniyse dewlette kadın doguma gıdın yapıolar yanı ben 7 haftalık gebeyım dewlete gittim doktor ultrsasonla baktı ddım genel tahlilleri yapcak mısınız yapcam ddı ozel hastanede doktorumun ıstedıgı 2 tahlıl harıc yapmıs hepsini onlarda gerek yokkı yaptır demedi
Gizmolata sevgiliminikizim sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırabilirsiniz, özel istediği tahliller varsa onlar özelde yapılıyor ama en azından ücretsiz olanları sağlık ocağı yapar boşuna para vermeyin👍🏼
Dilekcnkn sevgiliminikizim Ast, alt , hemogram , tit, akş ,kan grubu , tsh , toxoplazma ıgm ve rubella ıgg ama sondan iki tanesini sağlık ocağı yapmıyor hemogram ve crp değerim yüksek geldiği için doktor buraya geldiğinde bir daha yapalım dedi
sevgiliminikizim Gizmolata tam kan tahlili vereceğim de idrar tahlili için ne söylemem gerekiyo tam idrar tahlili desem yeterli midir
Gizmolata sevgiliminikizim benim sağlık ocağım idrar tahlili yapmıyor mesela. Bence önce öğrenin yapmıyorsa ayrı ayrı uğraşmayın kadın doğumda hepsini yaptırın. Sağlık ocağında sizin bir ebeniz olucak gidip gebe kaydı yaptırmanız gerek, o ebe sizi yönlendirir zaten. Gebe kayıt için gelmiştim diyin ebe kaydınızı yapsın sonra tahlillerinizide yaptırır
sevgiliminikizim Gizmolata benim sağlık ocağında yapıyor ebede açmıştı kaydımı direkt ona mı gideyim normal aile hekimine gitmeyim mi
Gizmolata sevgiliminikizim ebeler yardımcı oluyor yani en azından benimki baya oluyor tahlil zamanı gidiyorum yanına söylüyorum doktora söylüyor halloluyor
Busra3509 sevgiliminikizim saglık ocagı bakıyor istedgnz degerlere 😊 ya hastane de dahilyeye gidin yada saglık ocagı istenilen degerler için
Dilekcnkn Gizem957 11.61 ama doktorum sağlık ocağına pek güvenemiyorum tahlil konusunda diye tekrar istedi 🤷♀️🤷♀️
Dilekcnkn Gizem957 demek yüksek oluyormuş 11 di benim senin 14 demek seninde yüksek ama neyden kaynaklı bilmiyorum 🤷♀️