Attent Hulya49 ben16 da his ettim ay ne aglamistim heycandan suan 37+3 deyim o hafif tekmeler gitti o kadar sert vuruyorki allahim icim resmen döküyor ya
Zey00 Hulya49 16 haftada hissettim balık kayması gibiydi ilk sonra pıt pıt damar atması gibi devam etti:)
cileklidondurma Hulya49 16da hissettim böyle pıt pıt sürekli atma şeklindeydi ozamanlar çok anlamıyordum ama sonra sonra o haraketler artınca anlamıştım meğer bizimki hareket ediyor diye ☺️Şimdi boks yapıyor içerde :)
Merveucar Ya böyle bağırsak hareketi gibi yada içeriden bişey kaşınıyor gibi mi emin olamıyorum yoksa benimkinide mi hissediyorum 😍
cileklidondurma Merveucar Bende bağırsak hareketi sanıyordum ilk gebelikten anlamamıştım ama değilmiş ufaklıkmış sonradan hareketler artınca anladım sizinkide size mesaj veriyor artık demek ki doğru hissetmişsiniz ☺️
minikserce00 Hulya49 25 haftalık tı ilk hissettiğimde şimdi ikinciye hamileyim 26 haftalik kıpır kıpır ilk biraz gec oluyor ama iki ucusta 😂
Derinin-annesi Ben ilk 13 te hareket hissetmeye basladım.Hareket olan yere ultrasonda da vurdugunu gördük.Doktorumda evet onu hissediyorsun cok nadir bir durum ama oluyor bazen dedi.Şimdi 27 haftalık tam hissidoyrum hareketlerini ama hala sühpelıyım belkı plesanta atısını hissediyordum emın olamıyorum yine de🤷🏼♀️
1Anne2Bebek1Kopek Hulya49 ilk gebeligim de 16+3 dum hissetmistim 😊 gobek deligimin yaninda hareket belli oluyodu video cekmistim sonra da oglum hic durmadi😅 suan 14+3 kizima hamileyim bakalim bunu da bekliyorum heycanla 😊
ug_fa-3diplomalianne Ben prensesimi 16da hissetmeye başladım pıt pıt damar atması gibiydi başlarda sonra şiddeti artarak devam etti maşallah şimdi 30+1 olduk 1 aydır dışardan da görülebiliyo hareketleri bazen dönüyo bazen elini ayağını bazen başını uzatıyo falan 😍🥰
Duygus97 Hulya49 19 gibi hissettim ama tekmeyi 21 de hissettim şimdi de öyle aman aman hareketleri yok tatlı yediğimde tepki veriyor babası da kızıma feda olsun deyip çeşit çeşit çikolata alıp geliyor. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın çok güzel gerçekten. Bize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
0znur Bende 17-18 gibi hissettim. Ama kişiden kişiye değişen bir durum, 22-24 te hissedenler bile var. Sakın kuruntu yapmayın ❤️ öyle atıyor ki bir süreden sonra canınız acıyor, uykudan uyandırıyor. 36+3 teyiz