Gulsah91 Kizcek Benim ilk kızımın adı yağmur şimdi de kardeşine yaz ismini koymaya karar verdik çok sevdim ben dalga geçer falan diyolar yazmışsınız geçilecekse zaten her isme bi kulp takan oluyor önemli olan içinize sinmesi :)
Deniz1634 Kızımın ismini TANEM koymasaydik ece çok istiyodum. Ama TANEM de aşırı çok hoşumuza gittiği için. Kızımın ismi Tanem kaldı. Sizede fikir olur belki
Kizcek Deniz1634 adıyla saglikla büyüsün tatli kus Tanem. Benim icimi en cok Yaz isitiyor, baska ismi gonlum gormuyor desem yeri. Yine de cok sagolun.
Deniz1634 Kizcek inşallah sizde kimseyi kırmadan gönlümüzdeki ismi verebilirsiniz adıyla gelsin büyüsün inşallah.
Gulenay1234 Kizcek Ece çok standart bi isim her yer Ece ama Yaz daha güzel farklı bi isim ☺️Benim kızımın adı da Güneş olacak inşallah ☀️☀️😃böyle isimler insanın içini açıyor 🌺
Kizcek Pembiskizlarim01 ya babasi dalga gecerler yaz kizim diye, okulda ogretmen tahtaya yaz der cocugumun kafasi karisir diyor. Baskalari istemese neyse de istemeyen baba olunca banane ben koycam diyemedim ama ikna calismalari surecek😃 siz ecem mi koydunuz bebisin adini?
Pembiskizlarim01 Kizcek aynı şekilde benim eşimde benim istediğim isme dalga gecerler fln dedi sonra ortak yol bulalim dedik büyuk kızıma kura cektirdik ve benim istedigim isim meva cıktı 😄
Kizcek Pembiskizlarim01 yaa Meva’da dalga gecilecek ne var ki? Cok guzel adiyla buyusun insallah miniskus
Kizcek Pembiskizlarim01 ben ki her turlu hinlige cinlige kafam calisir, meyva hic aklima bile gelmedi, iciniz rahat olsun😂
Pembiskizlarim01 Kizcek yaa cok teşekkur ederiz içim zaten rahat ne kadar gönülden istediysem kızım istrdigim ismi cekti 🤣🤣
Daniay Kizcek Kesinlikle çok çooook güzel 💕yaz en sevdiğim mevsim yazı düşünmek bile insanın içini kıpır kıpır etmeye yetiyor bende o yüzden çok sıcak bakıyorum bu isme 🤩🙏🏻🌸