Nasippp tgba22 kullandım canım başka isimli ilaçlarda kullandım sen ilacı kullan çamaşır giymeyi bırak İlaç değil enfeksyon zarar verir 🤗
Nasippp Eminos123 canım ben yaptım enfeksyona da iy dediler bende işe yaramadı herkeste aynı etkiyi göstermiyor yine dene inş işe yarar
serenty_123 Eminos123 bana kadın doğumcum söyledi yoksa soylemezdim ılık su yapıp sirke atiyorum içine öyle yıkıyorum gayette memnunum çok şükür üstelik sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşayan biriyim
Busra3509 Nasippp günde 3.4 kere camasır degisyrm Eee enfeksiyon veya akıntı gelecek bu seferde kıyafet değişmem gerekmeyecekmi🥴🥴😪
Nasippp Busra3509 canım bende 2 günde değiştirdim çok akıntı problemim olmadı ilk zamanlar sarımsı oluyordu peçete koyuyordum meğer peçete günlük ped falan da yapıyormuş enfeksyon yeşil renkte enfeksyon demek sen benim dediğimi bi dene inş geçer gece pijamanı giyersin gündüz ne giyiyorsan ama burada mühim olan hava alması
Busra3509 Acaba aranızda akıntı yasayan var mi bazen yesil bile geliyor benim napsam gecmedi nefret ediyorum ya artk
Nasippp tgba22 1000 idi sanırım korkma canım enfeksyon zarar verir sen kullan ilacı dediklerimi de uygula geçer Allah’ın izniyle ben çok kullandım şuan 36 haftalığım
0znur Ben idrar tahlili veriyorum, sonuçlar hep temiz ama vajinamdan sürekli hafif sarımsı ve sümükümsü birşey geliyor. Kimi günler çok kimi günler az. Doktoruma her soyleyisimde tahlil istedi sonuçlar temiz, nedir anlayamadim 🙄 36+3 günlüğüz
Nasippp 0znur gebelikte olan akıntı mı aceba bende de arada oljyor akıntı hele de ayakta kalınca olur . doktor ne diyor tahlilde çıkmayınca bende 36+3 üm
Neslihan1903 Nasippp çamaşır giymeme olayıyla bende kurtuldum okuduğum kitapta yazıyordu saçma geldi ama denedim gerçekten geçti hatta şey diyor gece uyurken alt kısma hiç bir şey giymeden uyuyun hava alsın benimde öyle geçti 😂🤗 saçma ama geçti yani hala donsuz geziyorum korkudan 😂😂
Nasippp Neslihan1903 aynen canım valla bende kurtuldum keşke zamanında bilseydim hiç ilaca gerek kalmazdı ilaca rağmen geçmemişti benim 🤦🏻♀️😂bende doğurana kadar giymeyecem valla anca kurtuldum 😆
Neslihan1903 Nasippp saçma bulanlar için kaynağında göstereyim bu kitap çok faydalı ben çok şey öğrendim 🤗 gerçekten işe yarıyor. https://imgyukle.com/i/NiNksp https://imgyukle.com/i/NiNoFy