Beyazmelekkk Kızlar 20. Haftada detaylıda bunlar görüldü . Sonra kendi dra gittim ben bebekte bir sıkıntı görmüyorum dedi sadece . Ama bunlar ne oluyor ? Bir sıkıntısı mı var ? 25. Haftadayim şuanda. Ense kalınlığı da 13. Haftada 1 mm di
aysegulbey01 Beyazmelekkk böbrek genişlemesi bizdede vardı benimde kızım olucak detaylıdaki doktorum çok korkutmuştu sonuçları kendi doktoruma gösterdim korkulacak bişe olmadığını genelde ilerleyen aylarda geçtiğini söyledi 1 ay oldu detaylıya gireli salı günüde ultrasona gircez kontrolümüz var bakalım inşallah geçmiştir umarım sizinkide geçer.
Yeppudaa Beyazmelekkk canım anne karnında kızımın böbrek genişlemesi vardı . Doğumdan sonra sirkeli kontrol le goturuyrodum ve birgün radyoloji uzmanı bana obol su icirtmemi söyledi bende bu sayede bı betonu su ile doldurdum gün içersinde sık sık içmeye başladı. Eskiden şov böbreğini görünüşte bile şişkin olduğunu görürdüm şimdi ise maşallah kızıma artık görmüyorum ama şu aliskanligi hiç değişmedi çok fazla su içer 😅