Aryamliya Haftadayim crp degerim surekli 27/30 arasi cikiyor daha once antibiyotik kullandim dusmedi doktorum suanda ilac vermiyor idrar tahlilim temiz beyaz kan lökasit degerim iyi bu sekilde olup ilac kullanmayan varmi
Nasippp Aryamliya çamaşır giymeyi bırak sadece tayt eşofman ne giyiyorsan onu giy ılık su ile taharet al kurula ıslak bırakma 1 haftada faydasını görürsün inş
Gizem957 Aryamliya benim 14 cıktı üç günlük antibiyotik verdi kullan gel dedi ya bu çok riskli bisey mi ben çok korkuyorum doktor bisey söylemedi
Aryamliya kucuktospam insallah hamilelige baglidir canim cunku hic bir enfeksiyon belirtim yok 3 gune bir tahlil veriyorum
Aryamliya Nasippp idrar yolu enfeksiyonum yokmus canim kanda enfeksiyon cikiyor hic islak birakmam ic camasirimida utuleyip giyiyorum
Nasippp Aryamliya tamm canım bende de kanda vardı enfeksyon ve 18. Haftadan 30. Haftaya kadar antibiyotik kullandım. 30. Haftadan sora çamaşır giymeyi bıraktım ve kurtuldum
Aryamliya Gizem957 14 cok yuksek degil canim korkma benim 30 oldugu halde antibiyotik vermiyor suanda doktorum
Aryamliya Nasippp hadi ya ben camasir giymeden asla duramamki camasirimin uzerine zaten havlu kagit koyuyorum surekli degistiriyorum ama bi deneyeyim bakalim insallah faydasi olur
Aryamliya Gizem957 banada soruyor ama hic atesim kötü kokulu akıntım falan yok hamilelerde biraz yukselebiliyormus oyle diyorlar ama benim doktor boyle bir yorumda yapmadi surekli tahlil istiyor
Gizem957 Aryamliya doktorları da anlamıyorum bende nabız yüksekliği oldu o yüzden gittim ben kardiyolog a o baktı kanda enfeksiyon gördü crp 14 cıktı yani sen de var mı nabız da fln yükseklik