Sonunda yazmaya vakit bulabildim 9 mart salı günü 9.30 ta gün almıştım bilen bilir arkadaşlar ben 5. Ayda öğrendim hamile olduğumu çünkü doğum yapmıştım ve 1 senedir adete gitmemiştim o zaman hamile kalmışım ve bebek hareket edince anlamıştım hamile olduğu mu ve seruvenim öyle başladı 6. Bebeği Di ve istemeden kalmıştım. Bu bebeğim de sezeryan olup artık Tüpleri mi bağlatmak istiyordum doktoruma bundan bahsettim doktorum da uygun gördü bu arada 27 yaşındayım. 37. Haftada gün aldım 38+6 da gün aldım doktorum bebeğimin 3.500 gram olduğunu söyledi ama biraz şok geçirdim çünkü doğumda bebeğimi çok az olduğunu öğrendim suyum fazlaymış ve doktor yanlış ölçmüş. Sal günü 9 da hastaneye gittik ve hazırlıklar başladı son takıldı çok az bir acıma yaşadım oda geçti. 9.40 gibi ameliyathane ye indik spinal iğne yapıldı ve ayaklarım uyuşmaya başladı.5 dk sonra başladı hiç bir sey hissetmedim korkmayın ama sadece çekiştirme hissediliyor 5 dk içinde bebeğim doğdu 3500 denilen bebeğim 2800 doğdu çok üzüldüm tansiyonum düşüp durdu zaten hemşire hep başınızda sizinle konuşuyor ve sizi sakinleştiriyor iğneler vuruyor. Sakinleştirici iğne vurdu sanırım çünkü sesler geliyordu ama ben uykuluydum. Tüpler bağlandığı için işlem Biraz uzun sürdü 11.30 gibi odama girdim ayaklarımı 5 saat sonra tam hissettim 8 de ayağa kaldırdılar. İlk kalkış biraz acıtıyor ama düz başınızı tutarsanız biraz daha iyi geliyor 2 3 kere knanam kaldırdı beni gece 12 den sonra artık kendim kalktım bebeğimi kendim ilgilendim kaynanam uyuyordu da birazcık. Sabah taburcu oldum baş ağrım olmadı ama biraz sırt ağrım oldu oda geçti zaten şuan bebeğim uyuyor biraz gaz sorunumu var ikimizinde bol bol su ve kayısı hoşafı içtm. Geldiğimden beri kimse yok tek bakıyorum çocuklarıma sadece sabah gelip eve bir makine atıp gidiyorlar. Sorularınız varsa eger tüp bağlamam yada sezeryan ile cevaplarım uzun oldu hakkınızı helal edin.