Bus61 Ben 14 hafta da itiyo gibi kayiyo gibi pıt pıt şeklinde hisettmelerim oldu şuan 17 haftadayim hiç hissetmiyorum merak ediyorum randevuyada var daha😌
irorkay Bus61 ben ilk kez 16 da falan bir kere çok hafif hissettim emin olamadım. Sonra 18+5 ve 19 da tam olarak hissettim
ecemmp- Bus61 bende burda bekliyim suan 19+6 yiz tam anlamiyla hissedemedim bazen birsey icimde kayiyor gibi iste bebgim diyorum 2-3 gun hic hissetmiyorum heralde o degildi diyorum ne zaman hissederim cok tedirgin oluyorum bende 😔
Saripapatyam1 Bus61 bende pıt pıt kayar gibi hissediyordum 12 haftalığız ama dünden beri azaldı sanki DHA az hissediyorum inşallah bi sorun yoktur
dondurmalibebegim Ben 15+3 de bir kez hissettim. Böyle pıt pıt sanki tırmalıyor gibiydi. Benim çok gaz guruldamam da oldu ama. O gazdan tamamen ayrı bişey 😅annem seyrime yokmu diyip duruyordu erkek bebek hemen seyrir kız herhalde bu diyodu 😂 erkekmiş 💙💙
dondurmalibebegim Bus61 annem ben hissetmiyorum diye bu kesin kız deyip pembe yelekler örüyordu 😅😅😅 şimdi otursun örsün mavi mavi😅
leyla_ok Bus61 17 haftalıkken hissetmiştim.Şu an 18+4 haftalığız genel olarak hissediyorum.Gün içinde kendini kesinlikle hatırlatıyor bebiko 😄👼🏻🌸
Cansuu1706 Bus61 16 da hissetneye basladim 17 de daha sıklasmaya basladi hatta bazen hissetmeyince korkuyorum 😂 cok guzel bi duygu 🥰🙈🙈