Yakubum Şeker testi yaptırmadım ben olumsuz söylentiler duydum sizce ne yapmalıyım diz yaptırdınız mi
Hale Yakubum canim bende cok duydum o sacmalaliklari hatta yaptirmama karari almistim. Ya zaten bebege zarar verecek bisey olsa doktor bunu yaptirmaz. Ben duydugum olumsuz seylere ragmen yaptirdim ve cok sukur hic bi sikinti cikmadi ve bebegimede bisey olmadi. Bence yaptirmalisin
Eda-raif Yakubum banda çok gerekli bişey olmadığı soyendi bende yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsiz kaldım ve sonunda yaptırdım hicbirsey çıkmadı sonra niye yaptırdım diye üzüldüm 😂
Mehmetinannesi Benim doktorum bir haftalık açlık tokluk şekeribe bakalın sıkıntı görürsek yapalım dedi şükür hiçbirşey çıkmadı onub için yaptırmadım bunu başka birkaç arkadaşımdan daha duydum artık böyle yapıyorlarmış doktorlar
Birsen11 Bende kararsizdim aile hekimimde yakin zamanda dogum yapmisti ona danistim ben yaptirdim her konuda tedbirli olmak gerekiyor dedi en azindan icin rahat eder dedi aklima yatti yaptirdim bende 😊
Birsen11 Yakubum canim ben gittigim hastahanede yaptirdim aile hekimliginde yapilmiyor galiba en azindan benimkinde yaptirilmiyordu